svi naši kompaktni automobili i limuzine

ELEGANTNE I PROSTRANE LIMUZINE I KOMPAKTNI AUTOMOBILI NAPREDNE TEHNOLOGIJE
Otkrijte tri različite verzije limuzina i kompatnih automobila koje će zadovoljiti sve vaše kriterijume u pogledu dizajna, tehnologije, prostranosti i ergonomije - Renault Clio, Renault Megane i Renault Megane GrandCoupé.

Uporedite detaljne informacije o  modelima i odaberite koji vam najviše odgovara.

otkrijte detalje asortimana limuzina i kompaktnih vozila

Renault Megane berline
Megane
Jedinstveni automobil napredne tehnologije

Megane ponosno pokazuje svoj upečatljiv dizajn, te elegantne i fluidne linije. Njegova kabina napredne tehnologije i široka ponuda sistema za pomoć u vožnji čine ga vozilom najsavremenijih inovacija. 
Renault Clio
Clio
Zavodljivi kompaktni gradski automobil

Clio je pravi primer svestranog vozila! Ovaj gradski auto jednako je okretan, kako u vožnjama gradom, tako i na dugim putovanjima, objedinjuje sve prednosti limuzine i kompaktnog vozila svojom elegantnom i dinamičnom siluetom, internet tehnologijama, te prostranom i udobnom unutrašnjosti.
Megane GrandCoupé
Megane GrandCoupé
Privlačan i sofisticiran porodični automobil

Novi Megane GrandCoupé dizajniran je tako da bude privlačan iznutra i spolja! Sa sportskim profilom, redizajniranom prednjom stranom koja je dodatno naglašena hromiranom maskom, svetlosnim potpisom u obliku slova C, 16, 17 i 18-inčnim naplacima, kao i elegantnom, visokotehnološkom unutrašnjošću...

prednosti Renault limuzina i kompaktnih vozila

Otmen i elegantan dizajn
Dizajn
Otmen i elegantan dizajn
Svaki Renault model limuzine ili kompaktnog vozila teži postizanju prefinjenog, prepoznatljivog i upečatljivog  dizajna, zbog koga će naša vozila uvek biti mera stila, snage i elegancije. Upravo zahvaljujući toj ravnoteži, Renault limuzine i kompaktni automobili se ističu svojom jedinstvenošću!
Ergonomičan prostor
Udobnost
Ergonomičan prostor
Dizajnirani s ciljem optimizacije prostora, pristupačnosti komandi i udobnosti, Renault limuzine i kompaktni automobili, pružaju najbolje iskustvo vožnje.
Pouzdana vozila s povezanim uslugama lakog upravljanja
Tehnologija
Pouzdana vozila s povezanim uslugama lakog upravljanja
Uz Renault Connect uživajte u pravom povezanom i personalizovanom doživljaju koji vam pruža dodatni nivo udobnosti i jednostavnosti tokom vaših vožnji. 

kontaktirajte nas

Jeste li spremni za krug limuzinom ili kompaktnim vozilom Renault?