Megane

Oseti novi užitak vožnje.
MEGANE compact saloon

odvezite svoj Megane uz dodatne pogodnosti

Renault Megane već od 21.090 € uz posebnu ponudu:
  • 6 godina garancije/100.000 km
  • fiksnu kamatnu stopu u € za sve kupce ili beskamatni kredit do 7.000 €
  • bonus od 350€ za vozila sa zalihe

dizajn Kompaktan automobil
Harmonične linije, uglasti elementi i prefinjeni završni detalji... Atraktivan i dinamičan, novi Megane ostavlja upečatljiv utisak, otkrivajući još prefinjeniju siluetu i visokotehnološku unutrašnjost. Spremni ste da privučete pažnju?

iskustvo u unutrašnjosti automobila

inovacije koje unapređuju vaš život

Optimizujte svoj svakodnevni doživljaj vožnje pomoću naše tehnologije: pomoć u vožnji Renault Easy Drive, ugrađeni multimedijalni sistem Easy Link, Multi-Sense- personalizovane postavke i još mnogo toga.
Easy Link – Megane sistem
Dodajte malo uzbuđenja svojim putovanjima uz Easy Link
Da li ste spremni za iskustvo povezanosti kakvo nikada ranije niste videli? Uz Easy Link multimedijalni sistem, kompatibilan sa platformama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svim svojim aplikacijama i povezanim uslugama putem centralnog ekrana sa dijagonalom od 9,3” u svom novom modelu Megane.
Multi-Sense – Megane
Prilagodite svoj doživljaj vožnje uz Multi-Sense
Zvuk motora i reaktivnost, upravljanje, izbor ambijentalnog osvetljenja i ekran za vozača koji se može konfigurisati... Uz Multi-Sense, izaberite jedan od 4 različita režima (My Sense, Eco, Comfort i Sport) i prilagodite putovanje svom raspoloženju i potrebama.
Megane limuzina – spoljni profil
Uživajte u sistemu Renault Easy Drive pomoć u vožnji
Putujte bez brige! Pomoćnik za autoput i saobraćaj, Stop & Go adaptivni tempomat, aktivni sistem kočenja u slučaju nužde (AEBS) sa detekcijom biciklista i pešaka... U prvom planu inovacija, naši sistemi pomoći u vožnji poboljšavaju vašu bezbednost i olakšavaju vožnju.

boje, naplatci, presvlake: prilagodite novi Megane svom ukusu

Megane

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid
CAPTUR
Captur
Megane Conquest
Megane Conquest