naši gradski automobili

ELEGANTNI, REAKTIVNI I VISOKOTEHNOLOŠKI GRADSKI AUTOMOBILI
Kombinujući stil, udobnost i praktičnost, naši gradski automobili dostupni su u 3 različita modela, a svaki ima svoje jedinstvene prednosti: Renault Captur, Renault Clio i Renault Zoe E-Tech electric.

Odaberite auto za grad koji vam najviše odgovara - od hečbeka do SUV modela.     

otkrijte detaljnije asortiman gradskih automobila

Renault Zoe
Zoe E-Tech electric
Električni gradski automobil

Ovaj gradski automobil sa pet sedišta izdvaja se iz mase svojim potpuno električnim pogonskim sklopom i proširenim dometom vožnje (do 395 km u WLTP*), modernim i dinamičnim dizajnom, kao i udobnom unutrašnjošću. 
Renault Clio
Clio
Svestrani gradski automobil

Savršeno pogodan za urbano okruženje, Clio se ističe šarmantnim dizajnom, velikom svestranošću i elegantnim, udobnim enterijerom. Ovaj višenamenski gradski auto nudi neverovatnan osećaj prilikom vožnje; a pogodan je i za duga putovanja.     

Renault Captur
Captur
Smelo i prilagodljivo SUV vozilo

Sa svojim dinamičnim i izražajnim dizajnom, pametnim kokpitom, modularnošću i kapacitetom prtljažnika od 536 L, Captur je SUV koji vam nudi nezapamćeno iskustvo vožnje.
* WLTP domet vožnje (Međunarodno usklađen postupak testiranja lakih vozila, standardizovani ciklus: 57% putovanja po gradu, 25% putovanja po predgrađu, 18% putovanja po autoputu) za Zoe Life verziju sa naplacima od 15”.

prednosti Renault gradskog automobila

Spoljašnjost - Renault Clio
Dizajn
Praktična i lepa vozila
Svaki Renault hibridni automobil je dizajniran da vam ponudi neometanu i udobnu vožnju po gradu. I sve to postiže sa stilom! Zahvaljujući njihovom robusnom, dinamičnom i senzualnom dizajnu, naša pametna urbana vozila privlače pažnju.
Unutrašnjost - RenaultClio
Udobnost
Ergonomska unutrašnjost
Moderna kontrolna tabla, intuitivne komande, dovoljno prostora za odlaganje i udobna sedišta: Renault gradski automobili nude vam praktičan i modularan unutrašnji prostor. Bilo da ste sami, sa partnerom ili sa decom, udobno putujte od tačke A do tačke B!
Easy Link sistem - Renault Clio
Tehnologija
Pametna tehnologija
Renault gradski automobili su opremljeni Easy Link tehnologijom - kompatibilnom sa Android Auto™ i Apple CarPlay™ kako biste mogli da uživate u prilagođenom, povezanom iskustvu vožnje.

Pojednostavite svoj svakodnevni život Easy Drive sistemima za pomoć vozaču koji vam pomažu u preciznom manevrisanju vozilom, uglavnom zahvaljujući njegovom izuzetnom krugu okretanja i kameri od 360°.     

kontaktirajte nas

Jeste li spremni da se provozate jedan krug Renault gradskim automobilom?