naša SUV i krosover vozila

VOZILA SPREMNA DA SKRENU SA UTABANIH STAZA
Moderan i sofisticiran dizajn, visokotehnološka oprema u samom vrhu inovacija... Potpuno novi Megane Conquest hibridni SUV, Captur gradski krosover, Koleos SUV za sve terene i Kadjar kompaktni SUV: naša vozila će vas povesti u sve vaše avanture!

Uporedite detaljne informacije o ovim vozilima i odaberite automobil koji vam najviše odgovara.

otkrijte detalje suv i krosover vozila

Renault Captur
Captur
Elegantan i odvažan SUV

Sa svojim pametnim kokpitom i Multi-Sense sistemom, Captur vam nudi potpuno jedinstveno iskustvo vožnje, bilo u gradu ili na otvorenom putu. Izuzetno praktično klizno sedište zadnje klupe nudi kapacitet prtljažnika od 536 L, novi rekord u kategoriji SUV i krosover vozila!
Renault Megane Conquest
Megane Conquest E-Tech hibrid
Hibridni pristup SUV vozilu

Megane Conquest ima sve karakteristike SUV vozila, uz visoku odignutost od tla, široka ramena, prednju i zadnju kliznu ploču i kosu liniju krova. Nudeći neprevaziđeno iskustvo vožnje, njegova E-Tech hibridna tehnologija je savršena kombinacija performansi i efikasnosti, sa svoja dva električna motora i automatskim menjačem sa više režima.
Koleos
Koleos
SUV za sve terene

Koleos je vrhunski SUV: 4x4 sa dizajnom koji zrači čvrstinom i pouzdanošću, ali i elegancijom! Unutrašnjost, visokokvalitetni materijali i dovoljno raspoloživog prostora čine ovo porodično vozilo udobnim i smelim.


prednosti renault suv vozila i krosovera

Unutrašnjost - Renault Koleos
Doživljaj vožnje
Vozila dizajnirana za istraživanje
Želite da skrenete sa utabanih staza? Renault SUV vozila i krosoveri su vaši idealni saputnici! Opremljena odgovarajućim pogonskim sklopovima visokih performansi, naša vozila bez premca prijanjaju putu, osmišljena su tako da se nose i sa najgrubljim terenom, a istovremeno savršeno odgovaraju vašim svakodnevnim potrebama u vožnji.
Prednja i zadnja sedišta - Renault Koleos
Udobnost
Prostrana i prilagodljiva kabina
Sklopiva sedišta, klizna sedišta zadnje klupe i beskrajne mogućnosti prilagođavanja enterijera... Renault SUV vozila i krosoveri nude neverovatnu fleksibilnost i svestranost kako bi se prilagodili svakoj vašoj potrebi. Sa velikim kapacitetom prtljažnika i nizom pametnih pregrada za odlaganje, oni su praktičan izbor!
Unutrašnjost - Renault KOLEOS
Tehnologija
Spokojno i povezano iskustvo
Pristupite povezanim uslugama i aplikacijama sa ekrana osetljivog na dodir vašeg R-Link 2 ili Easy Link multimedijalnog sistema, kompatibilnog sa Android Auto™ i Apple CarPlay™. Za bolju bezbednost, potražite pomoć za sve svoje manevre koristeći sisteme za pomoć u vožnji koji su direktno dostupni na vašem prilagodljivom ekranu vozača.

kontaktirajte nas

Jeste li spremni da se provozate jedan krug sa Renault krosoverom ili SUV vozilom?