Megane Grandcoupe

Još više tehnologije
Renault MEGANE GrandCoupé

Odvezite svoj Megane Grandcoupe uz dodatne pogodnosti

Renault Megane Grandcoupe već od 20.490 € uz posebnu ponudu:
  • 6 godina garancije/100.000 km
  • fiksnu kamatnu stopu u € za sve kupce ili beskamatni kredit do 7.000 €
  • bonus od 350€ za vozila sa zalihe

dizajn Privlačna i prefinjena limuzina
Sa svojim sportskim profilom, redizajniranom prednjom stranom koju ističe hromirana maska, svojim C-shape svetlosnim potpisom, felnama od 16‘‘, 17‘‘ i 18‘‘ i elegantnom visokotehnološkom unutrašnjošću... Novi Megane Grandcoupé će sasvim sigurno izazvati pravu pomamu. Predajte se njegovoj čaroliji!

ISKUSTVO U VOZILU

Tehnologija na koju se lako naviknuti

EASY LINK sistem – MEGANE Grandcoupé
EASY LINK multimedijalni sistem
Da li ste spremni za iskustvo povezanosti koje nikada ranije niste videli? Uz EASY LINK multimedijalni sistem, kompatibilan sa platformama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svom multimedijalnom univerzumu putem centralnog ekrana sa dijagonalom od 9,3” u svom novom modelu Megane Grandcoupé.
MULTI-SENSE sistem - Megane Grandcoupé
MULTI-SENSE
Uz MULTI-SENSE, izaberite jedan od 8 ambijentalnih osvetljenja i 4 različita režima (MySense, Eco, Comfort i Sport) da prilagodite putovanje svom raspoloženju i potrebama: zvuk motora i reaktivnost, upravljanje, ekran vozača koji se može konfigurisati, itd.
Megane Grandcoupé - Sistemi za pomoć vozaču
Renault EASY DRIVE sistemi za pomoć vozaču
Naše inovativne tehnologije obezbeđuju lako manevrisanje i povećavaju vašu svakodnevnu bezbednost: Stop & Go adaptivni tempomat, Easy Park Assist, sistem upozorenja na nenamerno napuštanje trake, AEBS aktivni sistem kočenja u slučaju nužde uz detekciju pešaka, upozorenje na znake umora, Head-up displej, Renault kartica "Slobodne ruke" i još mnogo više.

Boje, naplatci, presvlake: izaberite stil za svoj novi MEGANE Grandcoupé

Megane Grandcoupe

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Megane
Megane
CAPTUR
Captur
Koleos
Koleos