naša porodična vozila

PORODIČNA VOZILA KOJA VAM OMOGUĆAVAJU DA VIDITE ŠIRU SLIKU
Da li tražite veće i prostrano vozilo kako biste na put mogli povesti i poneti baš sve? Odlučite se za jedan od naših porodičnih automobila i ne pristajte na kompromise između udobnosti, elegancije i prostranosti.

Uporedite detaljne informacije o vozilima i odaberite ono koja odgovara vama i vašoj porodici.

otkrijte detalje asortimana porodičnih vozila

Renault Megane GrandCoupé
Megane GrandCoupé
Privlačan i sofisticiran porodični automobil

Megane GrandCoupé dizajniran je tako da bude privlačan iznutra i spolja! Od moderne visokotehnološke kabine s pametnim i povezanim karakteristikama, do panoramskog krovnog otvora i elegantne završne obrade, uživajte u još više tehnologije i još većoj udobnosti.
Renault Megane Conquest
Megane Conquest
Sportski i prostran SUV

Megane Conquest kombinuje elegantne linije i robusan stil. Njegov jedinstveni dizajn nudi vam prozračni profil, sjajnu odignutost od tla i vrhunsku unutrašnjost. Uz modernu kabinu, jednostavne kontrole na konzoli, velik putnički prostor i prostrani prtljažnik, poziva vas da uđete u njegovu ergonomsku i fleksibilnu unutrašnjost. Dominirajte drumom iz udobnosti tehnološki napredne kabine i pružite svojoj porodici udobnost na svakom putovanju!  
Koleos
Koleos
SUV za porodične avanture

Novi Koleos je SUV koji se može pohvaliti odvažnim i elegantnim stilom i sportskim oblinama koje odišu njegovom harizmatičnom jedinstvenošću. Čak i njegova napredna oprema i sofisticirani enterijer stvoreni su za beg od gradske vreve. Samo postavite nogu ispod zadnjeg branika i električna vrata prtljažnika se automatski otvaraju, pružajući vam pristup prtljažniku od 565 litara. Idealno za svu opremu koja vam je potrebna u vašim porodičnim avanturama.

prednosti Renault porodičnih vozila

Spoljašnjost - Renault Talisman
Dizajn
Moderan i sofisticiran izgled
Odaberite udobnost Renault porodičnog automobila - bez kompromisa kada je izgled u pitanju! Renault porodična vozila kombinuju zahteve za prostranošću s izuzetno modernim i sofisticiranim linijama, dajući čitavoj ponudi vozila odvažan i prepoznatljiv izgled.
Unutrašnjost - Renault Trafic Passenger
Udobnost
Vrhunska unutrašnjost
Od presvlaka i kontrolne table do upravljača - sve smo osmislili kako bismo stvorili privlačan enterijer za veću udobnost i dobar osećaj. Kada je u pitanju prilagodljivost, sistem Easy Break omogućava otključavanje i sklapanje zadnje klupe sa ručicama u prtljažniku.
Unutrašnjost - Renault Talisman
Bezbednost
Najnovije tehnologije
Unutar Renault porodičnih automobila su dostupni sistemi za pomoć u vožnji koji poboljšavaju sigurnost svih putnika. Upozorenje na zamor vozača, upozorenje na nenamerno napuštanje trake, upozorenje na prekoračenje brzine, pomoć pri parkiranju i aktivni sistem kočenja u nuždi: Renault tehnologija ništa ne prepušta slučaju! U Multi-Sense sistemu možete odabrati između 5 načina vožnje i pristupiti multimedijskim funkcijama vozila putem povezanog sistema R-Link.     

kontaktirajte nas

Jeste li spremni da se provozate jedan krug sa Renault vozilom sa 7 sedišta?