naša električna vozila

NAŠA ELEKTRIČNA VOZILA SU VIŠE OD TEHNOLOGIJE, ONA SU NAČIN ŽIVOTA
Da bi vam ponudila maksimalnu autonomiju, sva naša električna tehnologija je proizvod stručnosti testirane u svetu moto sporta. Uživajte u tihom i udobnom iskustvu vožnje, istovremeno doprinoseći očuvanju životne sredine.

Uporedite detaljne informacije o ovim vozilima i odaberite električni automobil koji vam savršeno odgovara.

otkrijte detaljnije asortiman električnih vozila

Renault Zoe
Zoe E-Tech electric
Električni gradski automobil

Gradski automobil sa pet sedišta izdvaja se iz mase svojim potpuno električnim pogonskim sklopom, velikim dometom vožnje (do 395 km u WLTP*), modernim i dinamičnim dizajnom.
Renault Kangoo Electric
Kangoo E-Tech electric
Prvi električni kombi za širu publiku

Zahvaljujući brojnim opcijama konverzije, Kangoo Electric električno dostavno vozilo je dizajnirano za čitav spektar različitih aktivnosti. Čak i sa 5 osoba u vozilu, i dalje vam na raspolaganju ostaje utovarni prostor od 1,4 m3. Uz izbor sklopive zadnje klupe sedišta, možete utovariti do 3,4 m3 opreme.

* WLTP domet vožnje (Međunarodno usklađen postupak testiranja lakih vozila, standardizovani ciklus: 57% putovanja po gradu, 25% putovanja po predgrađu, 18% putovanja po autoputu) za Zoe Life verziju sa naplacima od 15”.prednosti Renault električnih automobila

Pogled sa zadnje strane - Renault Zoe
Održavanje
Ekonomični pogonski sklop
Svedite troškove održavanja vašeg vozila na minimum i uštedite novac tako što ćete reći zbogom zupčastim kaiševima, svećicama itd. Zamena ulja će postati prošlost! Električnom motoru nije potrebno podmazivanje. Vaše kočione pločice, diskovi i doboši takođe imaju znatno duži životni vek. 
Unutrašnja instrument-tabla – Renault Zoe
Udobnost
Novi način vožnje
U Renault električnim vozilima uživajte u vožnji koja je istovremeno neosetna, prijatna i mirna. Oslobodite se promena brzina i usredsredite se na put ispred sebe, a istovremeno uživajte u jedinstvenom iskustvu vožnje, daleko od buke motora i neprijatnih vibracija.
unutrašnjost, poluga menjača - Renault Zoe
Tehnologija
Performanse bez premca
Vozači u Renault električnim vozilima mogu u potpunosti doživeti dinamičnu reaktivnost i prilikom pokretanja i prilikom ubrzavanja. Električni motor se okreće većom brzinom i njegov menjač pruža optimalan obrtni momenat.

kontaktirajte nas

Jeste li spremni da okrenete jedan krug u Renault E-Tech električnim vozilu?