naša hibridna vozila

HIBRIDNA VOZILA, KOMBINACIJA NAJBOLJIH KARAKTERISTIKA ELEKTRIČNIH VOZILA I VOZILA S MOTORIMA NA UNUTRAŠNJE SAGOREVANJE
Otkrijte hibridna vozila koja ne pristaju na kompromise! Nudeći vam drugačije iskustvo vožnje u odnosu na sve što ste do sad probali - umeće električne tehnologije koje se koristi u našim E-Tech hibridnim vozilima potiče iz sveta automobilskog sporta.

Uporedite detaljne informacije o našim E-Tech vozilima i odaberite hibridni automobil koji vam savršeno odgovara.      

otkrijte asortiman hibridnih vozila detaljnije

Renault Clio E-TECH HYBRID
Clio E-Tech hibrid
Clio... je sada hibrid

Clio E-Tech hibrid kombinuje dva električna motora i jedan motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa posebno efikasnim automatskim menjačem sa više režima. Rezultat: pouzdano pokretanje na električni pogon, optimizovana vožnja sa do 80% vožnje na električni pogon po gradu i radost tihog doživljaja vožnje na električni pogon.
Renault Megane Conquest E-TECH hibrid
Megane Conquest E-Tech hibrid
Hibrid po prirodi

Da li želite da smanjite emisiju CO2 i potrošnju goriva dok vozite? Uz hibridni motor E-Tech, koji kombinuje dva električna motora i motor s unutrašnjim sagorevanjem s višebrzinskim automatskim menjačem bez kvačila, možete do 80% vožnje u gradu obaviti na električni pogon. Bez obzira da li vozite u gradu ili autoputem, hibridni E-Tech motor donosi novo iskustvo vožnje.

WLTP (Svetski usklađeni postupak testiranja lakih vozila): ovaj novi protokol daje rezultate koji bliže odražavaju vašu stvarnu svakodnevnu upotrebu od onih dobijenih primenom NEDC protokola.
* u WLTP kombinovanom ciklusu (podleže konačnom odobrenju).


prednosti Renault hibrida

Renault Clio E-TECH hibrid
Dizajn
Praktična i lepa vozila
Svaki Renault hibridni automobil je dizajniran da vam ponudi neometanu i udobnu vožnju po gradu. I sve to postiže sa stilom! Zahvaljujući njihovom robusnom, dinamičnom i senzualnom dizajnu, naša pametna urbana vozila privlače pažnju.
Renault Clio E-TECH hibrid
Udobnost
Neosetna električna vožnja
Sa potpuno električnim pokretanjem i tehnologijom optimizacije obnavljanja energije, Renault hibridna vozila su razvijena da voze što duže u električnom režimu i tako obezbeđuju mirnija i udobnija putovanja. 
Renault Clio E-TECH hibrid
Tehnologija
Pametna tehnologija
E-Tech tehnologija čini vaše ubrzanje još reaktivnijim i olakšava manevrisanje za optimalan komfor i rukovanje. Opremljeni su i automatskim menjačem koji kontroliše brzine kao i prelaz između pogona, tako da možete da se usredsredite na put ispred vas!     

kontaktirajte nas

Jeste li spremni da okrenete jedan krug u Renault E-Tech hibridu?