CLIO

Zavodljiv gradski automobil.
Crveni Clio u gradu
samo za vozila sa zalihe

odvezite svoj Clio uz dodatne pogodnosti

Renault Clio već od 15.490 € uz posebnu ponudu:
  • 6 godina garancije/100.000 km
  • 0% kamate do 10.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 84 meseca   
  • specijalni bonus za vozila sa zalihe od 800 € do 1.100 € (nije uključeno u iskazanu cenu)

dizajn Zavodljivi gradski automobil
Senzualne linije, dinamični profil, izvajane bočne strane i svetlosni potpis sa punim LED osvetljenjem... Stil modela Clio osvaja vas na prvi pogled.

oprema

koja olakšava svakodnevnu vožnju

Uživaćete u vožnji.
Clio ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 9,3 inča
Ostanite povezani
Ekran osetljiv na dodir veličine do 23 cm (9,3 inča) sa povezanom navigacijom, Google Places pretragom mesta koja vas interesuju itd. Uz Renault Connect, Clio omogućava izuzetno jednostavno povezivanje!
Pojednostavite vožnju
Pojednostavite vožnju
Jednako udoban u gradu kao i na otvorenom putu, legendarni mali automobil štiti vas u svakom trenutku svojim senzorima za pešake i automatskim kočenjem u slučaju nužde. Clio obuhvata najnovija Renault Easy Drive rešenja, kao što su kamera koja snima u 360° i opcija Easy Park Assist.

boje, naplaci, presvlake: prilagodite Clio svom ukusu

CLIO

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

otkrijte i ostale Renault modele

Megane
Megane Grandcoupe
CAPTUR
Captur
CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid