Zoe E-Tech Electric

Domet vožnje do 395 km prema WLTP-u*
Renault ZOE
Već od 39.090€ € 
odvažan dizajn Gradski automobil koji daje energiju vašem svakodnevnom životu
Moderan i dinamičan dizajn, smele obline i prava količina žestine... Zoe E-Tech electric ima prepoznatljiv karakter i obogaćuje vaš svakodnevni život. Sa ponosom uživajte u pogonu na struju!

Otkrijte 6 razloga za kupovinu električnog Renault vozila


Zoe E-Tech electric

Jednostavan život na elektičan pogon

DOMET VOŽNJE
Domet vožnje do 395 km (WLTP*)
Sa kapacitetom od 52 kWh, baterija potpuno novog modela Zoe E-Tech electric omogućava vam da pređete i do 395 km (WLTP*).
PUNJENJE
Najsvestraniji gradski automobil u pogledu punjenja
Bilo da ste kod kuće, u gradu, supermarketu ili na autoputu, svoj Zoe E-Tech electric možete napuniti bilo gde i bilo kada.

Električni punjač (7,4 kW): domet vožnje veći od 300 km za 8 sati**

Javno mesto za punjenje (11 kW): domet vožnje od 120 km za 2 sata**
Javno mesto za punjenje (22 kW): domet vožnje od 120 km za 1 sat**

Stanica za brzo punjenje jednosmernom strujom (50 kW): domet vožnje do 150 km za 30 minuta**
POVEZANE USLUGE
SVAKODNEVNI ŽIVOT JE SADA LAKŠI
Olakšajte putovanje uz naše povezane usluge
Uživajte u mnogim povezanim uslugama u modelu Zoe E-Tech electric putem EASY LINK multimedijalnog sistema ili daljinski putem mobilne aplikacije MY Renault. Uz ove usluge možete planirati sesije punjenja i trase ili čak i unapred programirati temperaturu u svom modelu Zoe E-Tech electric.

* Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno usaglašeni postupak ispitivanja putničkih i lakih komercijalnih vozila, standardizovan ciklus: 57% gradska vožnja, 25% prigradska vožnja, 18% autoput), za verziju Zoe E-Tech electric Life opremljenu 15-inčnim naplacima.
** Navedene vrednosti trajanja i udaljenosti izračunate su na osnovu rezultata novog vozila Zoe E-Tech electric tokom postupka WLTP sertifikacije koja ima za cilj da prikaže uslove stvarne upotrebe vozila. Međutim, ove vrednosti ne uzimaju u obzir vrstu vožnje izabranu nakon punjenja. Vreme punjenja i ostvareni domet vožnje takođe zavise od temperature, istrošenosti baterije, izlazne snage, stila vožnje i nivoa napunjenosti.


Zoe E-Tech electric

Električno uzbuđenje

Naši stručnjaci su svaki detalj osmislili tako da vaš Zoe E-Tech electric bude otelotvorenje Renault inovacija i savremenosti – uvek jednostavan za korišćenje i sa vrhunskim električnim performansama.
Renault Zoe pogled sa zadnje strane
R135 motor (100 kW)
Uz njegov električni motor od 135 KS, spremite se za iskustvo vožnje koje je dinamično i opuštajuće, bez buke i vibracija!
Renault Zoe unutrašnjost, poluga menjača
B REŽIM VOŽNJE
Osmišljen tako da olakša gradsku vožnju i usporavanje, B-režim vožnje povećava usporavanje vozila i omogućava vam da manje koristite papučicu kočnice, a više uživate u opuštajućoj vožnji.
Renault Zoe – tehnologija
POMOĆ PRI VOŽNJI
Da biste bili bezbedni u svim okolnostima, Zoe E-Tech electric opremljen je mnogim sistemima pomoći pri vožnji kojima se osigurava vaša bezbednost i pruža pomoć pri manevrisanju. Budite za jedan korak ispred!

Boje, naplaci, presvlake: prilagodite Captur svom ukusu

Zoe E-Tech Electric

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid
Megane Conquest
Megane Conquest E-Tech Hibrid