Captur

Svestran kao i vi.
Renault CAPTUR SUV

Odvezite svoj Captur uz dodatne pogodnosti

Renault Captur već od 19.790 € uz posebnu ponudu:
  • 6 godina garancije/100.000 km
  • fiksnu kamatnu stopu u € za sve kupce ili beskamatni kredit do 7.000 €
  • bonus od 300€ za vozila sa zalihe 

dizajn SUV sportskih linija
Istaknut profil, stilizovana unutrašnjost i potpuno prilagodljivi dizajn u dva tona... Veći i moderniji, Captur poseduje sve odlike SUV vozila i ostavlja snažan prvi utisak.

personalizacija

Napravite vozilo po svojoj meri

Izdvojte se iz mase! Captur nastavlja da dostiže vrhunac u prilagođavanju, kako unutra, tako i spolja.
CAPTUR – spoljašnjost malog SUV vozila
Sa spoljne strane...
Krov, spoljni retrovizori, zaštita šasije... Sa 90 mogućih kombinacija za spoljašnjost, prilagodite dizajn vašeg modela Captur.
Renault CAPTUR unutrašnjost – prednja i zadnja sedišta
... i sa unutrašnje strane
Instrument tabla, presvlake, umeci u boji, dekorativni paneli, nasloni za ruke... Otkrijte naše pakete za prilagođavanje unutrašnjosti i personalizujte kabinu uz 18 mogućih kombinacija.
Potpuno novo CAPTUR MULTI-SENSE unutrašnje osvetljenje
MULTI-SENSE pomera granice prilagođavanja
3 režima vožnje (Eco, Sport, MySense), 8 nijansi ambijentalnog osvetljenja... Uz MULTI-SENSE tehnologiju, prilagodite Captur tako da odgovara vašem raspoloženju.

oprema

Uživajte u prilagođenom iskustvu

Sa svojim modernim tehnologijama koje se jednostavno koriste, Captur pruža prilagodljivo iskustvo u vozilu sa neprevaziđenom modularnošću, prilagođavajući se vašim potrebama i željama kako bi vam pružio jedinstveno iskustvo vožnje.
Renault Captur – unutrašnjost, instrument-tabla, ekran za vozača
Najnovije tehnologije
Da bi poboljšao vaše iskustvo vožnje bez ugrožavanja bezbednosti, Captur opremljen je najnovijom tehnologijom i utire put ka autonomnoj vožnji. Uživajte u opuštenoj vožnji!
Narandžasti Renault Captur – unutrašnjost
Prilagodljivo iskustvo u vozilu
Pametan kokpit, stakleni krov, prostrana unutrašnjost, velika zapremina prtljažnika (do 536 L*), zadnja klupa sedišta koja se sklapa i pomera, nekoliko pregrada za odlaganje... Captur prilagođava se vašem svakodnevnom životu.

* VDA standard

Boje, naplaci, presvlake: prilagodite Captur svom ukusu

Captur

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Megane
Megane
Koleos
Koleos