CAPTUR

Svestran kao i vi.
Renault CAPTUR SUV

odvezite svoj Captur uz dodatne pogodnosti

Renault Captur već od 18.790 €* uz sajamsku ponudu:
  • sajamski bonus 1.000 € uključen u iskazanu cenu
  • 6 godina garancije/100.000 km
  • 0% kamate do 10.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 84 meseca 

*Zbog uvođenja nove bezbednosne regulative (GSR2), neke verzije su dostupne po komuniciranim cenama dok traju zalihe, odnosno moguće ih je poručiti iz proizvodnje po ceni koja može odstupati od komunicirane.

dizajn SUV sportskih linija
Istaknut profil, stilizovana unutrašnjost i potpuno prilagodljivi dizajn u dva tona... Veći i moderniji, Captur poseduje sve odlike SUV vozila i ostavlja snažan prvi utisak.

personalizacija

napravite vozilo po svojoj meri

Izdvojte se iz mase! Captur nastavlja da dostiže vrhunac u prilagođavanju, kako unutra, tako i spolja.
CAPTUR – spoljašnjost malog SUV vozila
Sa spoljne strane...
Krov, spoljni retrovizori, zaštita šasije... Sa 90 mogućih kombinacija za spoljašnjost, prilagodite dizajn vašeg modela Captur.
Renault CAPTUR unutrašnjost – prednja i zadnja sedišta
... i sa unutrašnje strane
Instrument tabla, presvlake, umeci u boji, dekorativni paneli, nasloni za ruke... Otkrijte naše pakete za prilagođavanje unutrašnjosti i personalizujte kabinu uz 18 mogućih kombinacija.
Potpuno novo CAPTUR MULTI-SENSE unutrašnje osvetljenje
MULTI-SENSE pomera granice prilagođavanja
3 režima vožnje (Eco, Sport, MySense), 8 nijansi ambijentalnog osvetljenja... Uz MULTI-SENSE tehnologiju, prilagodite Captur tako da odgovara vašem raspoloženju.

oprema

uživajte u prilagođenom iskustvu

Sa svojim modernim tehnologijama koje se jednostavno koriste, Captur pruža prilagodljivo iskustvo u vozilu sa neprevaziđenom modularnošću, prilagođavajući se vašim potrebama i željama kako bi vam pružio jedinstveno iskustvo vožnje.
Renault Captur – unutrašnjost, instrument-tabla, ekran za vozača
Najnovije tehnologije
Da bi poboljšao vaše iskustvo vožnje bez ugrožavanja bezbednosti, Captur opremljen je najnovijom tehnologijom i utire put ka autonomnoj vožnji. Uživajte u opuštenoj vožnji!
Narandžasti Renault Captur – unutrašnjost
Prilagodljivo iskustvo u vozilu
Pametan kokpit, stakleni krov, prostrana unutrašnjost, velika zapremina prtljažnika (do 536 L*), zadnja klupa sedišta koja se sklapa i pomera, nekoliko pregrada za odlaganje... Captur prilagođava se vašem svakodnevnom životu.

* VDA standard

boje, naplaci, presvlake: prilagodite Captur svom ukusu

CAPTUR

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

otkrijte ostale Renault modele

Megane Grandcoupe
Megane Grandcoupe
Megane Conquest
Megane Conquest