MEGANE CONQUEST MY23

Hibrid po prirodi
Megane Conquest - SUV Renault
*Model year 2023. Samo za vozila sa zalihe

odvezite svoj Megane Conquest uz dodatne pogodnosti

Renault Megane Conquest MY23 već od 29.190 € uz posebnu ponudu:
  • 6 godina garancije/100.000 km
  • 0% kamate do 10.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 84 meseca 
  • specijalni bonus za vozila sa zalihe od 3.500 € do 4.000 € (nije uključeno u iskazanu cenu)

dizajn Sportsko i prostrano suv vozilo i ekskluzivna R.S. Line verzija
Megane Conquest je spoj elegantnih linija i robustnog stila. Njegov jedinstveni dizajn nudi vam izduženi profil, veliki razmak od tla koji pruža izuzetnu vidljivost i vrhunski enterijer. U R.S. line verziji, efekat je još snažniji. Zaljubite se u njegovu ekskluzivnu boju, sportsku prednju masku, specifične naplatke sa rubinskim detaljima, dvostrukom izduvnom cevi i još više od toga.
pogledajte galeriju

Megane Conquest E-Tech hibrid

Megane Conquest E-Tech, nova engineered verzija

Megane Conquest – sada je dostupna verzija E-Tech
Inspirisana moto-sportom, E-Tech hibridna tehnologija je savršen spoj performansi i efikasnosti. U gradu, uvek krećite na električni pogon i pređite 80% svojih putovanja takođe na električni pogon*. Smanjite potrošnju goriva do 40% u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom!
Otisnite se u premijum svet. Počnite da uživate u verziji sa E-Tech izvedbom modela Megane Conquest sa njegovom prefinjenom završnom obradom u sjajnoj crnoj i toploj titanijum boji.

* u WLTP urbanom ciklusu (podleže konačnom odobrenju).


udobnost i tehnologija

upravljajte putem iz udobnosti svoje kabine

Megane Conquest
15 easy drive sistema za pomoć vozaču
Sistem pomoći za vožnju na autoputu i u saobraćajnoj gužvi, sistem upozorenja prilikom vožnje unazad i pomoći pri parkiranju Easy Park Assist su samo neke od funkcija osmišljenih da poboljšaju vašu udobnost i bezbednost u vožnji. Ove karakteristike kao i mnoge druge dostupne su putem sistema za pomoć vozaču Renault Easy Drive koji vam pomaže u izvođenju manevara duž celog putovanja sa vašeg prilagodljivog ekrana od 10,2". Da li ste spremni na prvi korak ka iskustvu bez vozača?
Multimedijalni sistem - Renault  Megane Conquest
Easy Link multimedijalni sistem
Sa ovim multimedijalnim sistemom koji je kompatibilan sa Android Auto™ i Apple CarPlay™ – lako povezujete svoj pametni telefon i imate pristup svim vašim aplikacijama i povezanim uslugama sa vašeg centralnog ekrana od 9.3" u vašem Renault Megane Conquest automobilu.
MULTI-SENSE sistem – Renault Megane Conquest
Multi-sense
Zvuk i odziv motora, upravljanje, izbor ambijentalnog osvetljenja i konfiguracija ekrana vozača... Izaberite jedan od 3 dostupna režima vožnje (My sense, Eco i Sport) i prilagodite svoja putovanja pomoću višestrukog sistema prilagođavanja Multi-sense.

boje, naplatci, presvlake: izaberite stil za svoj model Megane Conquest

MEGANE CONQUEST MY23

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid
CAPTUR
Captur
Koleos
Koleos