CLIO E-TECH HIBRID

CLIO E-TECH Hibrid

odvezite svoj Clio E-Tech Full Hybrid uz dodatne pogodnosti

Renault Clio E-Tech Full Hybrid već od 15.490 € uz posebnu ponudu:
  • 6 godina garancije/100.000 km
  • 0% kamate do 10.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 84 meseca 
  • specijalni bonus za vozila sa zalihe od 800 € do 1.100 € (nije uključeno u iskazanu cenu)

Clio... Je sada hibrid!
Sa svojim novim samopunjivim hibridnim pogonskim sklopom, Clio E-Tech hibrid pruža neprevaziđen užitak u vožnji i veću efikasnost potrošnje goriva.

oprema

otkrijte sve prednosti koje pruža Clio E-Tech Hibrid

Prostrana unutrašnjost, veliki povezani ekrani, optimalna bezbednost i izuzetno moderni sistemi za pomoć vozaču.
AKTIVNI SISTEM KOČENJA U SLUČAJU NUŽDE
EASY LINK SISTEM
GOOGLE PRETRAGA PO ADRESI

motori

Clio E-Tech Hibrid: redizajnirani hibrid

Clio E-Tech hibrid
Do 80% vožnje na električni pogon po gradu
Doživite vožnju na električni pogon kao nikada pre. Clio E-Tech hibrid kombinuje električne motore i motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa posebno efikasnim automatskim menjačem sa više režima. Rezultat: pouzdano pokretanje na električni pogon, optimizovana vožnja sa do 80% vožnje po gradu na električni pogon i radost tihog doživljaja vožnje na električni pogon.
Renault CLIO E-TECH HIBRID
Efikasan i u gradu i na autoputu
Izborom hibrida, trošićete do 40% manje goriva u poređenju sa konvencionalnim benzinskim motorima kada vozite na autoputu ili po gradu. Pritom možete putovati bez briga u modelu Clio E-Tech hibrid: dug domet vožnje, nema potrebe za priključcima... uz udobnost i unutrašnji prostor koji očekujete od Clio E-Tech hibrid modela!
Clio E-Tech hibrid
Novi osećaji vožnje
Clio E-Tech hibrid nudi bezbedan i uzbudljiv pogon, zahvaljujući svojoj snazi od kombinovanih 142 KS. Trenutna responzivnost njegovih električnih motora, zajedno sa automatskim menjačem sa više režima, nudi vam brzo ubrzavanje i neometano menjanje brzina. Uživajte u različitim MultiI-Sense režimima i doživite personalizovano iskustvo vožnje.

boje, naplaci, presvlake: prilagodite Clio E-Tech Hibrid svom ukusu

CLIO E-TECH HIBRID

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.