CLIO

Zavodljiv gradski automobil

CLIO BJA

Odvezite svoj Clio uz zimsku ponudu "Renault SADA"

Već za 12.190 € uz dodatnih:
  • 4 Zimske gume
  • 5 godina garancije ili 100.000 km


Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:
  • 200€ dodanog bonusa uz Progresivnu kamatnu stopu

*Prodaja samo sa zaliha

3 razloga da odaberete Renault CLIO

_______
Renault CLIO
Zavodljivi mali automobil koji se može prilagoditi.
Renault CLIO
Pametan kokpit.
Renault CLIO
Povezan automobil koji je lak za vožnju.

Najsigurniji auto u Supermini klasi

Renault Clio je najsigurniji automobil u klasi malih gradskih automobile prema Euro NCAP testu.


Neodoljivo zavodljiv izgled spoljašnjosti…

Izrazite svoju ličnost

Senzualne linije, dinamičan profil, izvajani bokovi i novi svetlosni potpis Full LED… Renault CLIO osvojiće vas od trenutka kada ga ugledate svojim modernim i dinamičnim stilom još naglašenijom novom metalik narandžastom Valencia nijansom. Prilagodljivim opcijama, novim naplatcima i vrhunskom verzijom R.S. Line, legendarni mali automobil nudi širok asortiman da zadovolji sve ukuse.

Renault CLIO

Verzija R.S. Line

Logotip Renault Sport R.S. Line naglašava elegantan i sportski karakter vozila Renault CLIO.

… Renault CLIO ima još bogatiju unutrašnjost…

Prepustite se njegovoj čaroliji

U unutrašnjosti, računajte na svaki detalj. Renault CLIO donosi revoluciju u dizajnu unutrašnjosti sa vrhunskim materijalima i kvalitetnom završnom obradom. Njegova pametna kabina potpuno posvećena vozaču i obavijajuća sedišta doneće vam vrhunsko iskustvo vožnje koje će inspirisati vaša čula. Za još više zadovoljstva izaberite iz široke ponude prilagođavanja unutrašnjosti i MULTI-SENSE ambijentalno osvetljenje. Unutrašnjost je upravo onakva kakvu želite!

… i olakšava svakodnevnu vožnju.

Volećete da ga voziteJedan od najvećih ekrana na dodir u svojoj klasi sa povezanim navigacionim sistemom, pretraga interesnih tačaka na Google Places itd. Zahvaljujući Renault CONNECT, Renault CLIO pruža vam besprekorno iskustvo povezivanja!  

Spretan u gradu kao i na otvorenom putu, ovaj legendarni mali automobil čuva vašu sigurnosti zahvaljujući sistemu automatskog naglog kočenja sa funkcijom otkrivanja pešaka. Renault CLIO karakteriše najnovija Renault EASY DRIVE tehnologija za lakšu vožnju i parkiranje sa 360° kamerom i sistemom Easy Park Assist.  
Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.