motori

RENAULT CLIO

više detalja o motorima

HIBRID
E-TECH
E-Tech je hibridni motor od 142 KS koji se sam puni. On nudi jedinstvenu kombinaciju smanjene potrošnje goriva i poboljšanih performansi.

Clio E-Tech poseduje benzinski motor i 2 električna motora, kombinovana sa inovativnim menjačem sa više režima. Vozite ga kao uobičajeno vozilo i on automatski bira optimalnu kombinaciju energija (električna, hibridna ili unutrašnje sagorevanje) u skladu sa zahtevima za ubrzavanjem.

Renault rešenja u oblasti električne mobilnosti omogućavaju vam da maksimalno iskoristite vožnju na električni pogon uz optimizovano upravljanje energijom akumulatora od 1,2 kWh. Nema utičnice. Samo inteligentno punjenje akumulatora regeneracijom energije kočenja ili tokom vožnje.
BENZIN
SCe 65
Ekonomičan za vožnju

Moderan 3-cilindarski motor. Ekonomičan i optimizovan za gradsku vožnju, opremljen je zupčastim remenom kako bi se smanjili troškovi održavanja. Dostupan je u verziji 65KS.
TCe 90
Najviši stepen svestranosti

Ovaj turbo benzinski motor od 90 KS/160 Nm vozilu Clio pruža dobar odziv i fleksibilnost uz smanjenu potrošnju goriva. Lanac razvodnog sistema smanjuje troškove održavanja. Motor je dostupan:
  • sa ručnim menjačem sa 6 brzina (CO2: 116-132 g/km)
TCe 100 LPG
Potpuni užitak u vožnji

100 KS, obrtni moment od 170 Nm, sa menjačem sa šest brzina. Motor može da radi na benzin ili plin. Ugrađena su dva odvojena rezervoara, jedan za benzin i dodatno za plin. Sa napunjenim rezervoarima za obe vrste goriva ima ukupni domet veći od 1.000 kilometara, a zapremina prtljažnika ostaje nepromenjena.
DIZEL
Niska potrošnja i maksimalan užitak
Njegov dizelski motor spaja nisku potrošnju goriva i užitak u vožnji. U kombinaciji sa 6-stepenim ručnim menjačem i obrtnim momentom od 260 Nm optimizuje potrošnju na svakoj vrsti druma, zbog čega je idealan za vozače koji prevaljuju velike udaljenosti.

otkrijte i ostale Renault modele

Megane
Megane
CAPTUR
Captur
CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid