multimedija

RENAULT CLIO
Renault Easy Connect

Renault Clio: povezani mali automobil vama na usluzi

Easy Link povezani tablet sa ekranom osetljivim na dodir i dijagonalom od 9,3”
Pravi povezani računar u vozilu, Easy Link tablet vam omogućava da sa lakoćom kontrolišete sve funkcije vozila. Pokrenite trasu navigacije sa saobraćajem u realnom vremenu, bezbedno obavite pozive uz Bluetooth, podesite svoje omiljene radio-stanice i koristite aplikacije sa pametnog telefona (Waze, Google Maps ili Spotify...) direktno na ekranu svog vozila uz Android Auto™ i Apple CarPlay™ kompatibilnost. I naravno, držite pogled na putu uz glasovne kontrole.

*Dostupno u zavisnosti od verzije.
Inteligentna navigacija
Uz integrisanu Google pretragu u vozilu, uživajte u maksimalno relevantnoj pretrazi odredišta. Kada putujete, TomTom informacije o saobraćaju u realnom vremenu, koje se osvežavaju na svaka 2 minuta, omogućavaju vam da tačno izračunate vreme dolaska i da izaberete najprikladniju trasu. Na kraju, pronađite najbliže servise prema vašoj lokaciji i uporedite cene goriva da biste pronašli ono koje vam najviše odgovara.

*Dostupno u zavisnosti od verzije.
Automatska ažuriranja
Automatski dobijajte najnovija ažuriranja! Nove verzije mapa automatski se preuzimaju i instaliraju u vašem vozilu uz Auto-Update tehnologiju.

*Dostupno u zavisnosti od verzije.

otkrijte i ostale Renault modele

Megane
Megane
CAPTUR
Captur
CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid