otkrijte R-Link 2 sistem

Oprema, funkcije, usluge, ažuriranja, kompatibilnost i još mnogo toga. Saznајte sve što treba da znate o vašem R-LINK 2 multimedijalnom sistemu. Sada je putovanje jednostavnije!
OPREMA
Kapacitivni ekran osetljiv na dodir od 7 ili 8,7 inča
Ekran od 7 ili 8,7 inča osetljiv na dodir
Sistem poseduje veliki ekran od 7 ili 8,7 inča osetljiv na dodir sa istom tehnologijom koja se nalazi u tabletima i snagom koja se pokazala trajnom.
Precizni pokreti i savršena integracija u instrument-tablu osiguravaju optimalnu sigurnost u vožnji.
ECO vožnja – R-LINK 2
ECO vožnja
Pogledajte izveštaj o svojim putovanjima i potražite savete za vožnju kako biste optimizovali potrošnju goriva.
R-LINK 2 prepoznavanje glasa
R-LINK 2 prepoznavanje glasa
Započnite put do odredišta pomoću glasovnih komandi jednostavnim pritiskom na dugme na upravljaču. Možete da ga koristite i za pozivanje nekog kontakta u uparenom telefonskom imeniku putem Bluetooth® veze ili čak da zatražite promenu radio-stanice. Pustite da vas navodi glas sistema!
Prilagođavanje sistema
Izaberite i konfigurišite početnu stranu vašeg sistema. Upravljajte vašim profilom da biste sačuvali sve vaše željene postavke: jačinu zvukova, podešavanja spoljnih retrovizora, podešavanja sedišta, omiljene radio-stanice, uparene telefone.
KARAKTERISTIKE
Apple CarPlay™ za R-LINK 2
Apple CarPlay™ za R-LINK 2*
Pronađite najbolje aplikacije instalirane na vašem iPhone-u (iPhone 5 i iOS7 i noviji), koje je odobrila kompanija Apple za upotrebu u režimu vožnje, na velikom R-LINK 2 ekranu. Visokokvalitetnim kablom povežite vaš iPhone na prednji USB priključak kako biste uživali u vašoj muzici bez muke. Možete lako da čitate i diktirate poruke, upućujete pozive ili isplanirate novu trasu.

Ne zaboravite da omogućite mobilni prenos podataka kako biste iskoristili Apple CarPlay™
u vozilu.

* Dostupno u zavisnosti od modela i datuma proizvodnje.
Android Auto™ za R-LINK 2
Android Auto™ za R-LINK 2*
Pronađite najbolje aplikacije za vožnju na vašem pametnom telefonu (opremljenim Android 5 sistemom ili novijim). Google mape prikazuju se direktno na vašem velikom R-LINK 2 ekranu radi lakše navigacije. Takođe možete diktirati poruke i brzo pristupati svojoj omiljenoj muzici.

Ne zaboravite da aktivirate mobilni prenos podataka na vašem telefonu i povežete ga na USB priključak sa prednje strane visokokvalitetnim kablom.

* Dostupno u zavisnosti od modela i datuma proizvodnje.
Kontrolni panel za klimatizaciju, sisteme za pomoć vozaču i mnogo toga drugog
Putem ekrana osetljivog na dodir kontrolišite temperaturu do najbližeg stepena, paralelno parkirajte bez napora uz Park Assist® i lako pristupite vašim izvorima zvuka i slike pomoću 2 dostupna USB priključka u vašem modelu Bluetooth®.

U zavisnosti od modela ili opcije opreme u vašem modelu Renault, izaberite vašu atmosferu osvetljenja i stil vožnje među 4 unapred programirana Multi Experience režima: neutral, eco, comfort ili sport.
3D mape
Uživajte u neuporedivoj udobnosti tokom putovanja uz realističnu 3D mapu na ekranu od 8,7 inča, sa zgradama i zanimljivim mestima prikazanim u visokoj rezoluciji.
USLUGE
Renault CONNECT
TomTom informacije o saobraćaju u realnom vremenu
TomTom Traffic pokriva 99% putne mreže u realnom vremenu, uz otpremanje više od 350 miliona događaja na putevima svake godine, sa tačnošću do 100 metara i uz ažuriranje na svaka dva minuta.

Čekate li isporuku vašeg novog vozila Renault opremljenog tehnologijom R-LINK 2? TomTom Traffic je sada besplatan 36 meseci.

*Dostupno u zavisnosti od verzije i zemlje.
Multimedijalni sistem – Renault CONNECT
Usluge na autoputu – putujte pametnije po autoputevima
Usluge na autoputu su vaš idealan saputnik za autoput. U kombinaciji sa navigacijom u vašem vozilu, one vam pomažu da putujete pametnije po autoputevima. Uz bolju efikasnost, štedite vreme i novac.
Usluge na autoputu osiguravaju da budete u pravom redu na naplati putarine u skladu sa vašim načinom plaćanja i unapred vas obaveštavaju o objektima na servisnim stanicama duž autoputa (proizvodi i usluge) kako biste mogli da planirate vaše pauze.
Aplikacija šalje i direktna upozorenja na događaje koji se odvijaju na autoputu: gužva u saobraćaju, nezgode itd.
Usluge na autoputu vam omogućavaju i da ocenite objekte pored autoputa (čistoća i usluge) i pregledate rezultate kako biste poboljšali svoju posetu i posetili najbolju lokaciju.

Vaši lični podaci u okviru Usluga na autoputu.
Usluge na autoputu zahtevaju digitalnu povezanost koju nudi paket "TomTom SAOBRAĆAJ i povezanost".

*Dostupno u zavisnosti od verzije i zemlje.

odgovori na sva vaša pitanja o tehnologiji R-Link 2