Otkrijte EASY LINK sistem

Oprema, funkcije, usluge, ažuriranja, kompatibilnost i još mnogo toga. Saznајte sve što treba da znate o EASY LINK multimedijalnom sistemu. Ostanite povezani!

  • Easy Link

Ekran od 7 ili 9,3 inča osetljiv na dodir

EASY LINK ekran je dostupan u nekoliko formata: portret ili pejzaž, sa ili bez navigacije. On transformiše vaš ekran u pravi računar u vozilu za jednostavnu kontrolu funkcija vašeg vozila, preslušavanje SMS poruka i diktiranje e-poruka.

 

Sa vašim telefonom povezanim putem Bluetooth® veze i na dodir dugmeta na upravljaču, pustite da vas glasovni asistent Siri ili Google vodi i vozite bez skidanja pogleda sa puta!

 

Odaberite potpuno prilagodljivu početnu stranu za vaš sistem. Upravljajte vašim profilom da biste sačuvali sve vaše željene postavke: jačinu zvukova, podešavanja spoljnih retrovizora, podešavanja sedišta, omiljene radio-stanice, uparene telefone.

 

Istražite EASY LINK ekran koristeći naš simulator. 

Easy Link simulator
  • Pametna navigacija – Renault Connect

Pametna navigacija

Uz naše partnere Google i TomTom, vaša navigacija vam nudi najbolje usluge za pronalaženje relevantnih odredišta, stizanje na vreme, upozorenje na saobraćaj i zone opasnosti i informisanje o najjeftinijim benzinskim pumpama na vašoj trasi.*

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije i zemlje.

  • Auto update – Renault Connect

Auto-Update: automatski ažurira vaše mape i EASY LINK sistem*

Uz funkciju Auto-update, uživajte u redovnim i automatskim ažuriranjima vašeg navigacionog sistema.

Najnovije mape, funkcije i aplikacije automatski su dostupne putem Over-The-Air tehnologije.

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije i zemlje.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Android Auto™ i Apple CarPlay™

Pronađite kompatibilne aplikacije za vaš pametni telefon koristeći EASY LINK integrisani tablet sa ekranom osetljivim na dodir. Povežite vaš telefon na USB priključak kako biste bez muke uživali u muzici i aplikacijama telefona na vašem tabletu. Možete s lakoćom čitati i diktirati poruke, obavljati pozive ili pokrenuti plan puta.

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije i zemlje.

  • Multimedijski sustav – Renault Connect

Povezana asistencija

Hitan poziv*: u slučaju nezgode, dobićete pomoć što je moguće brže i efikasnije, automatski ili ručno, pritiskom na dugme SOS.

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije i zemlje.

Odgovori na sva vaša pitanja o tehnologiji EASY LINK

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više