Otkrijte R-LINK Evolution sistem 

Oprema, funkcije, usluge, ažuriranja, kompatibilnost i još mnogo toga. Saznајte sve što treba da znate o vašem R-LINK Evolution multimedijalnom sistemu. Zavalite se i uživajte u vožnji!

Ekran od 7 inča osetljiv na dodir

Ekran osetljiv na dodir – Renault CONNECT

Harmonično integrisan u instrument-tablu, R-LINK Evolution ima ekran osetljiv na dodir od 7 inča koji poseduje tehnologiju identičnu tabletima sa jačim otporom za automobilsku upotrebu. 

R-LINK prepoznavanje glasa

R-LINK prepoznavanje glasa – Renault CONNECT

Jednostavno pritisnite dugme na upravljaču, sačekajte zvučni signal i koristite glasovne komande za mapiranje trase do jednog od vaših omiljenih odredišta. Nema potrebe da čekate da vas sistem podstakne pitanjem!

Renault vožnja ECO2

Renault vožnja ECO2 – Renault CONNECT

Primite procenu o vašim putovanjima, proverite svoj „eco“ rezultat i primite savete o optimizaciji vaše potrošnje goriva.

  • R-LINK Evolution

TomTom mape Evrope

TomTom mape Evrope pokrivaju 45 zemalja sa slikama visoke rezolucije u cilju praktičnog navođenja, uključujući tunele. 

Primajte ažuriranja mapa iz R-LINK prodavnice do 4 puta godišnje koristeći MY Renault.

Imate li mape Evrope u vašem novom Renault vozilu opremljenom tehnologijom R-LINK Evolution? Uživajte u besplatnom ažuriranju mapa do 3 godine*.


*Važi samo za vozila isporučena nakon 01.01.2017. koja su originalno opremljena mapama Evrope.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Android Auto™ za R-LINK Evolution*

Koristeći R-LINK Evolution ekran, otvorite ovlašćene Google aplikacije za vožnju instalirane na vašem pametnom telefonu (Android 5 ili kasniji).

Od navigacije do diktiranja poruka ili putovanja uz vašu omiljenu muziku – sve je lako dostupno.

Visokokvalitetni kabl vas prati na vašim putovanjima, stavljajući vaš pametni telefon u središte vašeg doživljaja vožnje.


Aktivirajte mobilni prenos podataka da biste u potpunosti iskoristili Android Auto™ doživljaj.

 

*Aplikacija Android Auto nije dostupna u Srbiji. 

  • Povezane usluge

Povezane usluge u automobilu

Vozite bezbedno uz naše povezane aplikacije. Zatražite da vam se e-poruke naglas pročitaju pomoću aplikacije za e-poruke ili zatražite da vas aplikacija Coyote Series® upozori u realnom vremenu kada Coyote zajednica prijavi radove ili nezgode na putu.

Posetite R-LINK Store putem MY Renault!

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

TomTom LIVE usluge

Uživajte u sveobuhvatnom paketu besplatno 3 godine.

 

TomTom Traffic pokriva 99% putne mreže u realnom vremenu, uz otpremanje više od 350 miliona događaja na putevima svake godine, sa tačnošću do 100 metara i uz ažuriranje na svaka dva minuta.

 

Uz LIVE usluge možete da pronađete i vremensku prognozu za vaše putovanje ili vaše odredište bez skidanja pogleda sa puta. Potražite mesta od interesa u bazi podataka u realnom vremenu.

 

Čekate li isporuku vašeg novog vozila Renault opremljenog tehnologijom R-LINK Evolution? Uživajte u besplatnim LIVE uslugama 36 meseci.

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije.

Odgovori na sva vaša pitanja o tehnologiji R-LINK Evolution

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više