Megane Conquest - SUV Renault

NOVI MEGANE CONQUEST ZA 229 €* MESEČNO

Hibrid po prirodi.

ponude

Crni Megane Conquest pod mostom

Odvezite svoj Megane Conquest equilibre TCe 140 EDC uz Renault vrhunsku ponudu

Za 229 € mesečno:

Uz posebnu pogodnost preko Renault financial services:

  • 5 godina produžene garancije ili 100.000 km.
  • Kasko + obavezno osiguranje za 99 €.

dizajn Sportsko i prostrano SUV vozilo i ekskluzivna R.S. line verzija

Megane Conquest je spoj elegantnih linija i robustnog stila. Njegov jedinstveni dizajn nudi vam izduženi profil, veliki razmak od tla koji pruža izuzetnu vidljivost i vrhunski enterijer. U R.S. line verziji, efekat je još snažniji. Zaljubite se u njegovu ekskluzivnu boju, sportsku prednju masku, specifične naplatke sa rubinskim detaljima, dvostrukom izduvnom cevi i još više od toga.

motori

Tih, reaktivan i okretan

RenaultMegane Conquest E-TECH hibridno vozilo

Megane Conquest E-Tech hibrid

Inspirisana moto sportom, E-Tech hibridna tehnologija je savršen spoj performansi i efikasnosti. U gradu, uvek se krećie na električni pogon i pređite 80% svog putovanja takođe na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40% u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom!


Baterija vašeg Megane Conquest E-Tech hibridnog vozila puni se automatski, dok vozite zahvaljujući sistemu regenerativnog kočenja. Uživajte u prijatnoj vožnji, bez obzira na okolnosti sa reaktivnim, oštrim ubrzanjem. Megane Conquest E-Tech hibridno vozilo se prilagođava da bi zadovoljilo sve vaše potrebe vožnje uz optimalnu svestranost.

saznajte više o E-Tech hibridnim vozilima

* u WLTP urbanom ciklusu (podleže konačnom odobrenju).

udobnost i tehnologija

Upravljajte putem iz udobnosti svoje kabine

Sistemi za pomoć vozaču - Renault Megane Conquest

15 Easy Drive sistema za pomoć vozaču

Sistem pomoći za vožnju na autoputu i u saobraćajnoj gužvi, sistem upozorenja prilikom vožnje unazad i pomoći pri parkiranju Easy Park Assist su samo neke od funkcija osmišljenih da poboljšaju vašu udobnost i bezbednost u vožnji. Ove karakteristike kao i mnoge druge dostupne su putem sistema za pomoć vozaču Renault Easy Drive koji vam pomaže u izvođenju manevara duž celog putovanja sa vašeg prilagodljivog ekrana od 10,2". Da li ste spremni na prvi korak ka iskustvu bez vozača?

Multimedijalni sistem - Renault  Megane Conquest

Easy Link multimedijalni sistem

Sa ovim multimedijalnim sistemom koji je kompatibilan sa Android Auto™ i Apple CarPlay™ – lako povezujete svoj pametni telefon i imate pristup svim vašim aplikacijama i povezanim uslugama sa vašeg centralnog ekrana od 9.3" u vašem Renault Megane Conquest automobilu. 

MULTI-SENSE sistem – Renault Megane Conquest

Multi-sense

Zvuk i odziv motora, upravljanje, izbor ambijentalnog osvetljenja i konfiguracija ekrana vozača... Izaberite jedan od 3 dostupna režima vožnje (My sense, Eco i Sport) i prilagodite svoja putovanja pomoću višestrukog sistema prilagođavanja Multi-sense. 

verzije

Odaberite verziju koja vam najviše odgovara

equilibre

equilibre

  • Benzin
Od 28.890 €
techno

techno

  • Benzin
Od 31.390 €
R.S. Line

R.S. Line

  • Benzin
Od 34.190 €
E-Tech engineered
HIBRID

E-Tech engineered

  • Hibrid
Od 37.390 €

Otkrijte više o vozilu MEGANE Conquest

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

  

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 22.490 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 20.090 €
KOLEOS
KOLEOS
Od 36.190 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više