E-Tech: hibridna tehnologija dizajnirana za svakoga

Bez potrebe da se priključuje na utičnicu, E-TECH hibridna tehnologija kombinuje umeće električne tehnologije sa Renault F1 stručnošću u oblasti upravljanja energijom.

otkrijte E-Tech hibridnu tehnologiju

Renault uživanje u hibridnoj vožnji
Iskusite radost vožnje hibridnog vozila
Već od svog potpuno električnog pokretanja, hibridno vozilo će vas osvojiti prijatnom vožnjom i efikasnošću. Električna tehnologija u našim E-TECH modelima nudi dinamičniji zamah i potpuno električnu vožnju do 80% vremena. Za optimalnu udobnost, naši hibridni automobili ne zahtevaju utičnice i kablove i imaju automatski menjač za neometanu vožnju.
e-tech hybrid ušteda troškova
Smanjite svoju potrošnju za 40%
Smanjite svoju potrošnju u gradu za do 40% u poređenju sa vozilom na gorivo. Kroz regenerativno kočenje, naš E-TECH motor je opremljen električnom tehnologijom koja vam omogućava da maksimalno koristite električnu vožnju. Kočenjem i usporavanjem obnavlja se energija tako da možete još duže da uživate u prednostima hibridne vožnje, istovremeno smanjujući potrebu za dopunjavanjem goriva!
Renault e-tech hibrid
Uživajte u hibridnoj tehnologiji na našim najpopularnijim modelima
Otkrijte hibridnu tehnologiju bez kompromisa! Naš E-TECH motor je dostupan na našim najpoznatijim modelima tako da možete da iskoristite prednosti optimizovane električne vožnje bez kompromisa po pitanju dizajna ili snage vaših omiljenih modela.

video o E-Tech hibridnoj tehnologiji

Hibrid: ravnoteža između električnih motora i unutrašnjeg sagorevanja.
E-TECH je inovativna i ekskluzivna tehnologija od Renault. Zaštićena sa 150 patenata, ona je razvijena u saradnji sa Renault F1 timovima, i oslanja se na našu stručnost u oblasti električnih vozila. E-TECH Hibridni sistem vožnje kombinuje motor sa unutrašnjim sagorevanjem, dva električna motora i bateriju. Opremljena automatskim menjačem, naša hibridna vozila su efikasna i pametna u pogledu upravljanja energijom. Prelazite još veće distance u potpuno električnom režimu!

vaša pitanja u vezi sa korišćenjem hibrida

Pronađite sve što treba da znate o hibridnoj tehnologiji razvijenoj od strane Renault.