motori

MEGANE CONQUEST

hibridan na svakom nivou

Megane Conquest je dostupan u višestruko hibridnoj ponudi bez presedana: Hibridni pogon od 145 KS E-Tech i pogonski sistem od 145 KS TCe sa 12-voltnim mild hibridnim sistemom.
HIBRID
Hibridno vozilo od 145 KS E-TECH
Potpuno hibridna svestranost

Inspirisana moto sportom, inovativna E-Tech hibridna tehnologija je savršen spoj performansi i efikasnosti. U gradu, uvek se krećite na električni pogon i pređite 80% svog putovanja takođe na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40%* u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom!

Baterija se puni automatski, dok vozite zahvaljujući sistemu regenerativnog kočenja. Uživajte u prijatnoj vožnji, bez obzira na okolnosti, sa reaktivnim, oštrim ubrzanjem. Megane Conquest E-Tech hibridno vozilo se prilagođava da bi zadovoljilo sve vaše potrebe vožnje uz optimalnu svestranost.

* u WLTP urbanom ciklusu (podleže konačnom odobrenju).

MILD HIBRID
TCe 140 EDC
Hibrid prvog nivoa

Sa svojim motorom od 140 konjskih snaga i automatskim menjačem, Megane Conquest vam istovremeno nudi efikasnost, glatku vožnju i zadovoljstvo vožnje.

Potpuno drugačije od svega što ste do sad videli! Benzinske verzije takođe nude veću efikasnost postrošnje goriva sa 12-voltnim mild hibridnim sistemom. Ova tehnologija vam omogućava da povratite energiju dok vozilo usporava, a istovremeno pomaže u napajanju motora tokom paljenja i ubrzanja. Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2, istovremeno uživajući u mirnom pokretanju vozila i većoj udobnosti vožnje!

otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid
CAPTUR
Captur
Koleos
Koleos