R5 Turbo 3e E-Tech 100% electric

Kontrola električnog podvozja.
I dalje turbo, ali sada električni
Sa puno uspeha na trkama, ubrzava vam puls a pohvale se samo nižu... R5 Turbo 2 ove godine puni 40! Ima li boljeg načina da mu odamo počast nego da poželimo dobrodošlicu novom modelu - R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric, jednako moćnog izgleda, efikasnog koliko i spektakularnog! Legenda je modernizovana.
100%
električni
280kW
snage ili 380 KS
700Nm
obrtnog momenta

100% visoke performanse

ELEKTRONSKI, LEGENDARNI, ZANOSAN
R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric obuhvata sve: sa jednakim visokim performansama kao i njegov prethodnik , on usvaja i modernizuje svoj legendarni stil. Zadnji spojler, otvori za vazduh, linije, boje – nemoguće ih je zanemariti! A sa motorom od 280 kW (380KS) naelektriše sve što mu se nađe na putu.
280 KW I 700 NM OBRTNOG MOMENTA
Dva električna motora koja se nalaze pozadi daju snagu od 280 kW, ekvivalentnu 380 KS. Obrtni moment od 700 Nm dostupan je nakon ubrzanja, a baterije od 42 kWh proizvode seriju driftova pri punoj snazi.
ŠASIJA BEZ KOMPROMISA
Stvoren za takmičenje, tačnije za drifting, R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric teži 980 kg (bez baterija) i ima cevasto kućište prethodnog modela dizajnirano po meri. Baterije su smeštene u ravan pod, a veoma nizak centar gravitacije doprinosi boljem driftingu.
samo drift
Sve za drifting
Sa dva blisko postavljena sedišta dizajnirana tako da se probiju kroz "zone napada", R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric ima neizbežan pogon na zadnjim točkovima. Karoserija od karbonskih vlakana pokriva cevastu šasiju, uglađene gume su dizajnirane za drift, a nosači kamere vam omogućavaju da vožnju snimate i delite.

100% razigran

POTPUNO STILIZOVAN
Podvozje, branici i sve površine su redizajnirani na ovom izložbenom automobilu. Širi je 25 cm u odnosu na "Turbo 2". Atraktivni detalji: zatamnjena stakla u ružičasto-ljubičastoj boji, crvene LED felne koje svetle tokom driftova i svetleći logotip u sredini upravljača.
potpuna bezbednost u 360°!
Istovremeno agresivna i meka, kabina je dizajnirana tako da pruži visoke performanse i obezbedi vam potpuni spokoj. Sigurnosni lukovi vas umiruju, sedišta vas drže, a presvlake vas štite... Hajde da uživamo u driftu!

otkrijte i...

50 godina modela R5 – Renault
Renault 5 proslavlja 50. godišnjicu
Legendarni R5 slavi svoju 50. godišnjicu sa mnogo inovativnih iznenađenja.
Renault 5 E-Tech prototip na električni pogon
Konceptna vozila Renault
Doživite inovacije kroz konceptualne automobile koji ukazuju na put budućim Renault vozilima.