konceptno vozilo Renault Kangoo Z.E.

Urbano i električno konceptno, koncept KANGOO Z.E. utire put novoj KANGOO porodici. Ovaj koncept predstavlja viziju mobilne radionice za održavanje i popravke koja je prilagođena razvojnim promenama u radnim potrebama i mobilnosti.

koncept KANGOO Z.E

tehnološki dizajn sa estetskom izradom

Potpuno novi svetlosni potpis
Iza potpuno providne, zastakljene rešetke, koncept KANGOO Z.E. sadrži potpuno novi svetlosni potpis. Karakteriše ga linija koja povezuje projektora u obliku slova C sa svojim Renault identitetom, koji okružuju centralni logotip između njih. Ovaj svetlosni potpis najavljuje novi vizuelni identitet za Renault električna vozila.

Pored toga, karoserija koncepta KANGOO Z.E. je zaokružena sa strane i pozadi osvetljenom prugom koja simbolizuje tehnološki aspekt električnih vozila budućnosti iz Renault asortimana. Ova osvetljena linija se kreće od zadnjeg logotipa, ispod šina na kliznim vratima i čini deo ručica za vrata u ravni karoserije.
Kada su svi detalji promišljeni i sa visokotehnološke i sa futurističke tačke gledišta...
Dizajniran kao elektronski objekat, koncept KANGOO Z.E. poseduje savremeni dizajn, sve do najsitnijih detalja. To se vidi u glatkom završnom izgledu različitih elemenata: donja šasija, prozori, projektori, umeci na vratima, rešetka itd.

Rešetke na odbojnicima sa prednje i zadnje strane poseduju grafički dizajn koji nalikuje otvorima na elektronskim uređajima.

da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Renault profesionalna vozila

otkrijte

Naš komercijalni asortiman
KANGOO Z.E. spoljašnjost

vozite na električni pogon

Kangoo E-Tech electric