Formula 1 budućnosti: R.S. 2027 Vision

Otkrijte našu viziju za Formulu 1 u 2027. godini: ličniji i spektakularniji model za još uzbudljivije trke!

R.S. 2027 Vision

vozač je heroj

Sa svojim providnim kokpitom, R.S. 2027 Vision nudi kompletan pogled na vozača za volanom.
Piše se 2027. godina
Dizajniran po meri na osnovu vozačevih mera i odštampan 3D tehnologijom u laganom i otpornom materijalu, providni kokpit modela R.S. 2027 Vision omogućava da trku doživite uz prikaz izraza vozača izbliza. Njegova kaciga je takođe providna, što vam omogućava da mu vidite lice i posmatrate njegove reakcije. Bilo da ste na mestu zbivanja ili posmatrate daljinskim putem, bićete u središtu dešavanja.

Da biste bolje sagledali trku, aktivno LED osvetljenje ugrađeno u točkove prikazuje ključne informacije, kao što je rang vozača u trci i energetsko stanje automobila.

R.S. 2027 Vision

futuristički dizajn

Plod kolektivnih napora naših Renault Design i Renault Sport Racing stručnjaka, konceptno vozilo R.S. 2027 Vision nosi naš DNK.
Formula jedan
Elegantan dizajn
Prednja LED svetla u obliku slova C, osvetljeni dijamant na poklopcu motora, aktivno osvetljenje, kontrolisane aerofolije i drugi mobilni aerodinamički elementi. Sa svojim snažnim vizuelnim komponentama, naš novi konceptni automobil nosi DNK naše marke. Zapanjujući uspeh u pogledu dizajna – model R.S. 2027 Vision – potpuno će vas osvojiti! Ovo važi ne samo za ljubitelje Formule 1, već i za entuzijaste za nove tehnologije koji ne prate auto-moto trke.
Formula jedan
Materializacija Renault Sport duha
Sa motorom sa turbo-punjenjem i nekoliko originalnih detalja, kao što su zadnja lopatica u obliku peraja i boja karoserije, R.S. 2027 Vision ponosno podseća na svog pretka, Renault RS01 iz 1977. god. Žuta i crna boja njegove školjke naglašene su metalik izgledom i istaknute pozlatom radi vizuelne estetike koja označava kvalitet, tehniku i performanse.

otkrijte

da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Koncept
Naš asortiman konceptnih vozila
Renault Sport
Renault Sport stručnost