E-Tech electric tehnologija

Otkrijte sasvim nov način vožnje sa E-TECH Electric tehnologijom koju su razvili naši stručnjaci kako biste na vašim putovanjima mogli zaista da se opustite. Pogonski sklop, baterije, domet vožnje, ušteda troškova... otkrijte sve prednosti električnog pogona Renault.

pustite da vas osvoji inovacija E-Tech electric tehnologije

Naši stručnjaci, pioniri pogonskih sklopova, su razvili tehnologiju koja pruža mnoštvo prednosti. Naelektrišite svoj svakodnevni život!
čist električni pogonski sklop
Čistiji pogonski sklop
Dajte svoj dopinos smanjenju buke i zagađenju životne sredine uz E-TECH Electric tehnologiju. Punite svoje baterije potpuno obnovljivom energijom i putujte sa nula izduvnih gasova, čestica i CO2 emisija. Gradska vožnja nikada nije bila lakša!
vožnja električnog automobila
Novi način vožnje
Otkrijte radost tihe vožnje bez vibracija sa našom električnom tehnologijom koju smo razvili zahvaljujući Renault stručnosti koju smo sticali poslednjih 10 godina. Reaktivniji prelaz vašeg automobila, svestranost i dinamična vožnja će vas odvesti na putovanje kao što ne bi mogao nijedan drugi pogonski sklop.

stručnost iza E-Tech electric tehnologije

Renault stručnost u srcu vašeg električnog automobila
E-TECH ELECTRIC tehnologija je u fokusu naših strategija i inovacija da bismo mogli lakše da se izborimo sa ekološkim izazovima naše generacije. Zahvaljujući desetogodišnjem iskustvu u projektovanju, proizvodnji i prodaji električnih vozila, opremljeni smo svim alatima potrebnim da izgradimo temelj čistije vožnje. Danas je čitava naša mreža distributera obučena o specifičnostima električne vožnje kako bi mogla da vam ponudi pogonski sklop koji više odgovara vašim potrebama, kao i povezane usluge koje vam pomažu u svakodnevnom korišćenju vašeg vozila kao i u upravljanju njegovim dometom vožnje i punjenjem. Iskusite električnu vožnju!

E-Tech electric - više od tehnologije, to je životni stil!

Electrično iskustvo vožnje kakvo do sada niste videli!
Doživite potpuno novi način vožnje sa električnom tehnologijom u našim E-TECH Electric vozilima. Ispod haube, motor sa unutrašnjim sagorevanjem je zamenjen baterijom koja električni motor snabdeva energijom, tako da možete spokojno da putujete. Kao rezultat toga, automobili su završili sa auspuhom i više ne ispuštaju zagađivače. Njihova baterija visokog kapaciteta omogućava vam da proputujete stotine kilometara bez ijednog jedinog punjenja! Električna vozila su takođe među najpovezanijima, tako da možete da upravljate dometom svoje vožnje, da pripremite svoje vozilo nego što krenete ili da locirate dostupne stanice za punjenje baterije.

sva vaša pitanja o električnim motorima

Da li imate još pitanja o električnim vozilima na koje ne nalazite odgovore? To je u redu. Ovde ćete naći sve odgovore.