sve što treba da znate o kupovini Renault E-Tech električnog automobila

Smanjeni troškovi održavanja, zakup ili kupovina baterije putem različitih ugovora rezervisanih za električne automobile, itd. Dobijte sve potrebne informacije za kupovinu vašeg električnog vozila.

zašto kupiti Renault električno vozilo?

Automobil sa nula emisija
Pridružite se ekološkom pokretu i istovremeno uštedite novac sa Renault električnim vozilom. Pored toga što proizvodi nula emisija, vaše Renault električno vozilo ne ispušta nikakve mirise i ne čuje se. Dođite od tačke A do tačke B bez ikakvih poteškoća sa realnim dometom vožnje do 395 km (WLTP), u zavisnosti od modela. Sa našim asortimanom E-TECH Electric vozila, možete da se pridružite pokretu električne mobilnosti i da otkrijete radost vožnje bez emisije CO2, izduvnih gasova ili čestica.

kakve prednosti nudi električni automobil kad je u pitanju održavanje?

Smenjeni troškovi održavanja
Ugovori o održavanju su isti za automobile na gorivo i za električne automobile.

Međutim, održavanje električnog automobila je lakše i ekonomičnije od održavanja automobila na gorivo. Na primer, ulje u automobilu na gorivo mora redovno da se menja kako bi se osiguralo pravilno podmazivanje i hlađenje bloka motora.

Zamene ulja su prošlost kod električnih vozila jer električni motor ne zahteva podmazivanje. Vaše kočione pločice, diskovi i bubnjevi takođe imaju znatno duži životni vek.

WLTP standard

Serija obaveznih testova
Ovi protokoli za sertifikaciju se izvode u laboratorijskim postavkama na osnovu standardizovanih ciklusa vožnje (trajanje, brzina, oprema, temperatura itd.) za merenje potrošnje i dometa vožnje električnih vozila.

sva vaša pitanja o električnim motorima