image

Formula 1 budućnosti: R.S. 2027 Vision

Otkrijte našu viziju za Formulu 1 u 2027. godini: ličniji i spektakularniji model za još uzbudljivije trke!

R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – profil
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – prednja strana
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – zadnja strana
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – na trkačkoj pisti
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – na trkačkoj pisti
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – studio
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – studio
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan

R.S. 2027 Vision

Vozač je heroj

Sa svojim providnim kokpitom, R.S. 2027 Vision nudi kompletan pogled na vozača za volanom.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

R.S. 2027 Vision

Piše se 2027. godina

Dizajniran po meri na osnovu vozačevih mera i odštampan 3D tehnologijom u laganom i otpornom materijalu, providni kokpit modela R.S. 2027 Vision omogućava da trku doživite uz prikaz izraza vozača izbliza. Njegova kaciga je takođe providna, što vam omogućava da mu vidite lice i posmatrate njegove reakcije. Bilo da ste na mestu zbivanja ili posmatrate daljinskim putem, bićete u središtu dešavanja. 

 

Da biste bolje sagledali trku, aktivno LED osvetljenje ugrađeno u točkove prikazuje ključne informacije, kao što je rang vozača u trci i energetsko stanje automobila.

R.S. 2027 Vision

Futuristički dizajn

Plod kolektivnih napora naših Renault Design i Renault Sport Racing stručnjaka, konceptno vozilo R.S. 2027 Vision nosi naš DNK.

Formula jedan

Elegantan dizajn

Prednja LED svetla u obliku slova C, osvetljeni dijamant na poklopcu motora, aktivno osvetljenje, kontrolisane aerofolije i drugi mobilni aerodinamički elementi. Sa svojim snažnim vizuelnim komponentama, naš novi konceptni automobil nosi DNK naše marke. Zapanjujući uspeh u pogledu dizajna – model R.S. 2027 Vision – potpuno će vas osvojiti! Ovo važi ne samo za ljubitelje Formule 1, već i za entuzijaste za nove tehnologije koji ne prate auto-moto trke.

Formula jedan

Materializacija Renault Sport duha

Sa motorom sa turbo-punjenjem i nekoliko originalnih detalja, kao što su zadnja lopatica u obliku peraja i boja karoserije, R.S. 2027 Vision ponosno podseća na svog pretka, Renault RS01 iz 1977. god. Žuta i crna boja njegove školjke naglašene su metalik izgledom i istaknute pozlatom radi vizuelne estetike koja označava kvalitet, tehniku i performanse.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Koncept

Naš asortiman konceptnih vozila

otkrijte
Renault Sport

Renault Sport stručnost

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više