image

Formula 1 budućnosti: R.S. 2027 Vision

Otkrijte našu viziju za Formulu 1 u 2027. godini: ličniji i spektakularniji model za još uzbudljivije trke!

R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – profil
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – prednja strana
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – zadnja strana
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – na trkačkoj pisti
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – na trkačkoj pisti
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – studio
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan – studio
R.S. 2027 VIZIJA Formule jedan

R.S. 2027 Vision

Vozač je heroj

Sa svojim providnim kokpitom, R.S. 2027 Vision nudi kompletan pogled na vozača za volanom.

Vizija
  • R.S. 2027 Vision

Piše se 2027. godina

Dizajniran po meri na osnovu vozačevih mera i odštampan 3D tehnologijom u laganom i otpornom materijalu, providni kokpit modela R.S. 2027 Vision omogućava da trku doživite uz prikaz izraza vozača izbliza. Njegova kaciga je takođe providna, što vam omogućava da mu vidite lice i posmatrate njegove reakcije. Bilo da ste na mestu zbivanja ili posmatrate daljinskim putem, bićete u središtu dešavanja. 

 

Da biste bolje sagledali trku, aktivno LED osvetljenje ugrađeno u točkove prikazuje ključne informacije, kao što je rang vozača u trci i energetsko stanje automobila.

R.S. 2027 Vision

Futuristički dizajn

Plod kolektivnih napora naših Renault Design i Renault Sport Racing stručnjaka, konceptno vozilo R.S. 2027 Vision nosi naš DNK.

Formula jedan

Elegantan dizajn

Prednja LED svetla u obliku slova C, osvetljeni dijamant na poklopcu motora, aktivno osvetljenje, kontrolisane aerofolije i drugi mobilni aerodinamički elementi. Sa svojim snažnim vizuelnim komponentama, naš novi konceptni automobil nosi DNK naše marke. Zapanjujući uspeh u pogledu dizajna – model R.S. 2027 Vision – potpuno će vas osvojiti! Ovo važi ne samo za ljubitelje Formule 1, već i za entuzijaste za nove tehnologije koji ne prate auto-moto trke.

Formula jedan

Materializacija Renault Sport duha

Sa motorom sa turbo-punjenjem i nekoliko originalnih detalja, kao što su zadnja lopatica u obliku peraja i boja karoserije, R.S. 2027 Vision ponosno podseća na svog pretka, Renault RS01 iz 1977. god. Žuta i crna boja njegove školjke naglašene su metalik izgledom i istaknute pozlatom radi vizuelne estetike koja označava kvalitet, tehniku i performanse.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Koncept

Naš asortiman konceptnih vozila

otkrijte
Renault Sport

Renault Sport stručnost

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više