openR link multimedijalni sistem sa ugrađenim Google uslugma

openR link sa ugrađenim Google uslugama i preko 50 aplikacija u vozilu


Renault Rafale

openR link multimedijalni sistem sa ugrađenim Google uslugama¹ daje vam pristup širokom rasponu povezanih usluga. Isplanirajte putovanje na Google Mapama² koristeći glasovne komande Google Asistenta, i ne skidajte pogled sa puta. Google Play³ vam nudi preko 50 aplikacija.

¹ Google, Google Play, Android Auto, Google Maps su marke u vlasništvu kompanije Google LLC.

² Google Mape i Google Asistent su besplatni prvih 5 godina od datuma isporuke vašeg vozila.

³ Potreban vam je pristup internetu da biste koristili aplikacije preuzete sa Google Play prodavnice. Sve što treba da uradite je da podelite internet konekciju sa vašeg telefona sa vašim Renault vozilom.

Renault Rafale E-Tech hybrid - Google mape
navigacija u realnom vremenu
Google Mape² se automatski ažuriraju u realnom vremenu, pružajući vam spokoj tokom vožnje, čak i kada izgubite internet konekciju. Ukoliko postoji prepreka na putu, vaša ruta se automatski preračunava. Izbegnite neprijatna iznenađenja kao što su zatvoreni putevi, nove jednosmerne ulice i privremene obilaznice.
Renault Rafale E-Tech hybrid - Google asistent
glasovna kontrola
Sa Google Asistent² glasovnim komandama, možete uvek držati obe ruke na volanu. Tražite mu da zatamni solarbay®, pošalje tekstualnu poruku, pusti muziku ili podesi temperaturu u vozilu, a da pritom ne skinete pogled sa puta.