udobnost, unutrašnji prostor i dimenzije

udobnost, unutrašnji prostor i dimenzije

Renault Rafale
Zakoračite u Renault Rafale i otkrijte njegov unutrašnji prostor u kome je svaki detalj pažljivo dizajniran i proizveden od kvalitetnih materijala. Njegova unutrašnjost, najmodernija oprema i vrhunska udobnost čine Renault Rafale zaista jedinstvenim SUV kupeom.

udobna unutrašnjost

Renault Rafale SUV kupe nudi premijum udobnost zahvaljujući svojoj modernoj opremi, izuzetnoj pažnji za detalje i obilnom prostoru kako napred tako i pozadi.
PROSTOR ZA NOGE
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularan dizajn
32 cm prostora za noge
Sa 273 cm razmaka između prednjih i zadnjih točkova, Renault Rafale pruža vrhunsku udobnost putnicima: 32 cm prostora za noge pozadi, što ga svrstava među najbolje u klasi, i 89 cm* prostora za glavu—zadržavajući pritom elegantan profil SUV kupea. 
*u zavisnosti od verzije.
INGENIUS® NASLON ZA RUKE POZADI
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularan dizajn
ingenius® naslon za ruke pozadi
Ingenius® centralni naslon za ruku na zadnjem sedištu je stvoren za multimedijalne uređaje. Tu ćete pronaći prostor za odlaganje tableta i pametnih telefona, dve USB-C utičnice, i dva prilagodljiva držača dizajnirana za udobno korišćenje digitalnih uređaja i osiguravanje flaša ili čaša sa vodom.
PROSTOR ZA SKIJE
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularan dizajn
prostor za skije
Dostupan iz prtljažnika, ovaj prostor vam omogućava da prevozite dugačke predmete (poput skija) koristeći celu dužinu vozila, od prtljažnika do prednjih sedišta—bez potrebe za obaranjem cele zadnje klupe.
KAPACITET PRTLJAŽNIKA
Renault Rafale E-Tech hybrid - modularan dizajn
kapacitet prtljažnika
Njegovih 630-L* zapremine prtljažnog prostora pretvara se u 1,900 L kada oborite zadnju klupu. Ovako velik raspon vam omogućava da koristite svoje vozilo onako kako želite, u zavisnosti od vaših potreba od slučaja do slučaja. 
*prtljažnik od 530 dm3 (VDA standard).

zapremine i dimenzije

Celom dužinom, od vrha do dna...
Uživajte u obilju prostora koje vam nudi Renault Rafale.
UNUTRAŠNJI PROSTOR

     E-Tech full hybrid motor
     minimalni kapacitet prtljažnika      
630 L
     maksimalni kapacitet prtljažnika    
1,900 L
     zapremina ispod lažnog poda
92 L
     prostor za noge
32 cm
DIMENZIJE VOZILA