zadovoljstvo vožnje

napredni 4Control

OKRETNA VOŽNJA
Napredni sistem 4Control nudi senzacionalno iskustvo vožnje. Sa ovim sistemom Austral E-tech full hybrid je lak za rukovanje i okretan pri malim brzinama a ostaje stabilan i bezbedan pri voznji na velikim brzinama.
STABILNA VOŽNJA
Napredni 4Control sistem vam pomaže tokom svakog putovanja. Bez obzira na brzinu, vašu vožnju čini glatkom i stabilnom.
LAKO PARKIRANJE I MANEVRISANJE
Napredni 4Control olakšava krivine i skretanja pri malim brzinama. Baš kao gradski automobil, njegov krug okretanja od 10,1m olakšava sve vaše manevre.
agilnost - zadovoljstvo vožnje - Renault Austral E-Tech full hybrid
Više agilnosti I poboljšano rukovanje
Sa malim krugom okretanja (uporedivim sa gradskim automobilom), možete lako manevrisati kako biste parkirali ili prošli kroz ulice u centru grada brzinom do 50km/čas.
vožnja - zadovoljstvo vožnje - Renault Austral E-Tech full hybrid
Veće zadovoljstvo u vožnji u krivinama
Sva četiri točka se kreću u istom smeru kako bi se poboljšale performanse puta pri skretanju brzinom većom od 50 km/čas.
multi-sense - zadovoljstvo vožnje - Renault Austral E-Tech full hybrid
Multi-sense
Koristite multi-sense režim vožnje za do 5 različitih doživljaja vožnje za volanom. Prilagodite svoje vozilo kako želite uz prilagođavanje odziva motora i akustike, čvrstine upravljanja, ambijenta osvetljenja i konfiguracije ekrana vozača.

svi detalji vozila Austral E-Tech full hybrid

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

otkrijte ostale Renault modele

Megane
Megane
Clio E-Tech hibrid
Clio E-Tech hibrid
Koleos
Koleos