zvučni sistem


Harman Kardon hi-fi

zvučni sistem - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Impresivno zvučno iskustvo
Harmon Kardon zvučnici, posebno dizajnirani za Austral E-tech full hybrid, nude naprednu audio tehnologiju koja se moze individualno prilagoditi vašem vozilu. Možete potpuno uživati u svojoj omiljenoj muzici uz različite režime zvuka.
okruženje - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Surround zvučnici
Kompaktne veličine napravljene od veoma izdržljivog aluminijuma za široku pokrivenost srednjih I visokih frekvencija. Oni poboljšavaju stabilnost zvuka i isporučuju prirodan, impresivan zvuk za putnike na prednjoj i zadnjoj klupi.
subvuferi- Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Subvuferi
Jedinstvena tehnologija koja smanjuje težinu i veličinu subwoofer-a uz postizanje izuzetno visokih performansi u opsegu niskih frekvencija. Ovaj kompaktan dizajn je omogućen zahvaljujući otvoru na šasiji gde je umetnuta pregrada, što omogućava cirkulaciju spoljašnjeg vazdušnog pritiska.
visokotonci - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Visokotonski zvučnici
Dizajnirani su sa visokokvalitetnom fleksibilnom kupolom od tkanine za meku I detaljnu reprodukciju do najviših zvučnih frekvencija.
vuferi - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Vuferi
Optimizovano za dinamičku reprodukciju basa I podržavanje srednjetonskog opsega. Dizajniran da radi u tandemu sa ESC subwooferom za reprodukciju basa niske distorzije.
prednja centralna jedinica - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Prednja centralna jedinica
Optimizovano za dinamičku reprodukciju basa I podržavanje srednjotonskog opsega. Dizajniran da radi u tandemu sa ESC subwooferom za reprodukciju basa niske distorzije.

svi detalji vozila Austral E-Tech full hybrid

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

otkrijte ostale Renault modele

Megane
Megane
Clio E-Tech hibrid
Clio E-Tech hibrid
Koleos
Koleos