multimedijalni sistem

Google i druge aplikacije

povezane usluge - Renault Austral E-Tech full hybrid
Povezano iskustvo vožnje
openR je jedan od najvećih prostora sa površinom od 774 cm2 raspoređenih na dva ekrana od 12". Nudi ekskluzivno I impresivno iskustvo opremljeno multimedijalnim sistemom i Google* ugrađenim uslugama.


Renault povezane usluge
Uživajte u Renault uslugama sa Austral E-Tech full hybrid-om sa openR linkom multimedijalnim sistemom.
povezane usluge - Renault Austral E-Tech full hybrid
Povezano održavanje
Budite spremni za svaki događaj uz povezano održavanje sa Austral E-Tech full hybrid-om*.
 
Direkno ćemo Vas kontaktirati kako bi zakazali prijem u servis ukoliko se otkriju defekti na vašem vozilu kako bi što brže i jednostavnije rešili problem**.  
povezane usluge - Renault Austral E-tech full hybrid
Stalno se razvija
Nove usluge se postepeno dodaju openR linku kako bi vam kontinuirano nudio personalizovano iskustvo u vožnji. podignite svoje multimedijalno iskustvo na viši nivo!

*ukjlučeno 8 godina  

**u zavisnosti od godišta proizvodnje vašeg vozilaSistem sa ugrađenim Google uslugama
Multimedijalni sistem openR link vašeg Austral E-Tech full hybrid-a dolazi sa ugrađenim Google uslugama*. Koristite glasovnu poruku za podešavanje temperature, obeležavanje puta, odabira muzike i više. OpenR link multimedijalni sistem uključuje:
navigacija - povezane usluge - Renault Austral E-Tech full hybrid
Navigacija u realnom vremenu
Izbegavajte neprijatna iznenađenja kao što su blokade na putevima, nove jednosmerne ulice, trenutne popravke, ažuriranje saobraćaja. Konstantno automatsko ažuriranje Google maps*, GPS sistem obezbeđuje preciznu vožnju i u slučaju da izgubite internet konekciju.
  glasovna kontrola - povezane usluge - Renault Austral E-tech full hybrid
  Glasovna kontrola
  Koristeći glasovnu kontrolu Google Assistant-a**, možete da obavljate poslove negledajući na put i ruke na volanu. Da bi pozvali ili napisali poruku prijatelju, slušali muziku, postavili podsetnik ili podesili temperaturu u vozili - samo pitajte Google.
  Google aplikacije - povezane usluge - Renault Austral E-tech full hybrid
  Unesite svoje aplikacije
  Tvoj Google nalog*** te prati. Pregledaj svoje poruke, muziku I omiljene aplikacije sa uključenim 3GB prostora za podatke.

  *Google, Google Maps su zaštitni znak Google LLC 5 godina

  **Google, Google Asistent su zaštitni znak Google LLC

  ***Google, Google Map I Google Play su zaštitni znak Google LLC

  ****važi 6 meseci 


  Do 35 ugrađenih aplikacija*

  Amazon Music, Easy Park, Radioplayer…. Do 35 aplikacija ( u zavisnosti od države) sa ekskluzivnim sadržajem dostupnim preko openR link sistema za Austral full hybrid.

  *u zavisnosti od države

  svi detalji vozila Austral E-Tech full hybrid

  Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
  Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

  otkrijte ostale Renault modele

  Megane
  Megane
  Clio E-Tech hibrid
  Clio E-Tech hibrid
  Koleos
  Koleos