NOVA VOZILA RENAULT

novi Renault Espace: elegantan i prostran po prirodi

15.2.2023
  • Renault otkriva siluetu novog modela Espace koja se poigrava kontrastima svetla i senke
  • Bočni prikaz vozila otkriva atletski dizajn naglašenih ramena
  • Iza kompaktnih spoljašnjih dimenzija (4,72 m) novog Espace-a krije se još prostranija unutrašnjost u koju se može smestiti do 7 putnika  

Nakon što je objavio da će njegov novi model nositi naziv Espace, Renault nam otkriva i dve siluete ovog budućeg SUV-a sa 5 i 7 sedišta. Igrajući se kontrastima svetla i senke, ove siluete nagoveštavaju spoljašnji dizajn i ukupnu dužinu novog Espace-a.

Novi Espace krasi atletski dizajn naglašenih ramena, a bočna staklena površina vozila se proteže do samog zadnjeg kraja pa vozilo deluje posebno vitko i elegantno. Zadnji kraj je namerno naglašen spojlerom na krovnoj liniji.

Zatim, odmerene proporcije nove generacije Espace-a su oblikovane u skladu sa aktuelnim trendovima i svetom koji se brzo menja. Iako kompaktnija za 14 cm, unutrašnjost nove generacije je nešto duža od aktuelne (2,48 m, uključujući treći red sedišta). Sve u svemu, novi Espace nasleđuje karakteristike koje su proslavile njegove prethodnike i garantuje udobnost na dužim putovanjima sa do 7 putnika.

Novi Renault Espace će svetu biti predstavljen početkom proljeća ove godine.

otkrijte više

Austral

NOVA VOZILA RENAULT