otkrijte marku Renault

Naša strast je ono što nas inspiriše i motiviše u svakodnevnom životu. Naša strast je pomaganje našim korisnicima da žive svoju strast kroz naša vozila i usluge.
strast za životom

šta nas čini drugačijim?

Koncept Renault TREZOR
Francuski dizajn
Senzualan i topao dizajn, kako iznutra, tako i spolja, i inovativni koncepti koji preispituju status kvo. To je ono što mi zovemo francuskim dizajnom.
Renault sa kabinom, unutrašnjost
Easy Life
Iskustvo za naše korisnike koje im olakšava život kako bi u njemu još više uživali.

naša stručnost

Renault E-TECH
Kao pioniri i lideri na tržištu električne mobilnosti, želimo da učinimo svakodnevnu upotrebu potpuno električnih vozila još lakšom i dostupnijom zahvaljujući našem asortimanu proizvoda, rešenja i namenskih usluga.

Bez stresa, bez emisije štetnih gasova tokom upotrebe, uz jednostavnu upotrebu i punjenje, naš asortiman vozila za privatne i poslovne korisnike prilagođava se vašim svakodnevnim potrebama, istovremeno savladavajući ekološke izazove sadašnjosti i budućnosti.
INITIALE PARIS
Počastite se najboljim francuskim dizajnom uz INITIALE PARIS. Sa svojim upečatljivim dizajnom, vrhunskim materijalima, audio sistemom visokog kvaliteta i MULTI-SENSE tehnologijom u zavisnosti od modela, INITIALE PARIS sadrži naša najbolja rešenja kako bi pružio doživljaj koji inspiriše vaša čula svakog dana.
Renault Pro+
Renault Pro+ je asortiman profesionalnih vozila, usluga i mreže posvećene poslovnim korisnicima.

Naša ambicija? Da vam olakšamo život prilagođenim rešenjima koja zadovoljavaju zahteve vaše aktivnosti i poboljšavaju vašu poslovnu efikasnost.

naše tehnologije

Renault R-LINK
R-LINK
Iz našeg asortimana integrisanih multimedijalnih sistema, R-LINK 2 i R-LINK Evolution vam nudi intuitivni i povezani doživljaj vožnje.
Renault MULTI-SENSE
MULTI-SENSE
Aktivirajte MULTI-SENSE preko integrisanog R-LINK 2 tableta i u potpunosti kontrolišite sve tehnologije vožnje u svom vozilu.
Renault 4CONTROL
4CONTROL
Kontrolišite svoje vozilo u bilo kakvim uslovima zahvaljujući ekskluzivnoj 4CONTROL tehnologiji za jedinstven doživljaj vožnje.

kvalitet, naša svakodnevna posvećenost

Vaš smo saputnik na svakodnevnim putovanjima već više od 120 godina. Poverenje koje nam poklanjate je presudni faktor koji nam omogućava da napredujemo.

Zbog toga smo posvećeni cilju da osiguramo da sva naša vozila i usluge zadovoljavaju zahteve za kvalitet i trajnost, od dizajna do naših prodajnih mesta i servisa. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

želite da otkrijete naš asortiman?

Automobili za ličnu upotrebu
Naš asortiman
Asortiman konceptualnih automobila
Naš asortiman konceptualnih automobila