unutrašnjost i dimenzije

unutrašnjost i dimenzije

Novi Renault Captur

Sa zadnjim sedištem koje se može pomeriti do 16 cm, prostranim enterijerom i prtljažnikom kapaciteta do 616 litara, Renault Captur pruža izuzetno praktičan prostor za sve vaše potrebe.

unutrašnjost


Iako je kompaktan, Captur ima prostranu unutrašnjost sa preklopivim zadnjim sedištem u razmeri 1/3, 2/3 i do 22 cm prostora za noge, što pruža dodatnu udobnost putnicima na zadnjim sedištima.

klizno zadnje sedište
Sliding bench seat - Renault Captur E-Tech full hybrid
klizno zadnje sedište

Inteligentni modularni dizajn uključuje klizno zadnje sedište sa pomeranjem od 16 cm. Možete izabrati da maksimalno povećate prostor za noge putnika na zadnjem sedištu do 22 cm ili da optimizujete kapacitet prtljažnika.
kapacitet prtljažnika
boot capacity - Renault Captur E-Tech full hybrid
kapacitet prtljažnika
Sa kapacitetom prtljažnika od 616 L*, Captur vam pruža sav prostor koji vam je potreban za svakodnevne potrebe. Potrebno je da prevezete duge ili glomazne predmete? Jednostavno preklopite zadnje sedište i povećajte kapacitet prtljažnika na čak 1.596 L*.

* zavisno od pogonskog sistema i verzije

zapremine i dimenzije


Otkrijte spoljne dimenzije automobila Renault Captur, kao i sve mogućnosti konfiguracije unutrašnjeg prostora    
zapremine
Zapremina prtljažnika (u litrima)¹ benzin E-Tech full hybrid
Kapacitet prtljažnika sa kliznim sedištem unazad 484 348
Kapacitet prtljažnika sa kliznim sedištem unapred 616 480
Kapacitet prtljažnika sa preklopljenim sedištem 1,596 1,458

dimenzije (u mm).

¹ zapremina prema VDA standardu (ISO 3832): standard podrazumeva merenje ukupne zapremine prtljažnika korišćenjem objekata standardizovanih oblika i zapremina (200 mm x 100 mm x 50 mm = 1 dm³). Ekvivalenti za benzinske motore su: 422, 536 i 1.275 dm³, a za E-Tech Full Hybrid: 326, 440 i 1.149 dm³.

dimenzije vozila