tehnologija i povezanost u automobilu

tehnologija i povezanost

Renault Captur
connected driving - Renault Captur E-Tech full hybrid
poboljšano iskustvo vožnje
Centralni ekran od 10,4 inča u automobilu Renault Captur omogućava pristup openR Link multimedijalnom sistemu sa integrisanim Google-om*. Uživajte u poboljšanom iskustvu vožnje uz razne povezane usluge: navigaciju, glasovnog asistenta i preko 50 aplikacija dostupnih na Google Play-u.

*Google, Google Play, Google Maps su zaštitni znaci kompanije Google LLC.

Google ugrađeni sistem


aplikacije u automobilu

*U zavisnosti od države, za korišćenje aplikacija preuzetih sa Google Play-a potreban vam je pristup mobilnom internetu. To možete postići jednostavnim deljenjem veze sa telefona sa vozilom. Alternativno, možete se pretplatiti na poseban plan sa našim partnerom Orange (dostupnost varira u zavisnosti od zemlje), gde su prva 3 GB besplatna (plaćanje po utrošku važi 6 meseci). Google, Google Maps, Google News, Waze i druge robne marke su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

Renault povezane usluge

Sa Renault povezanim uslugama, ostanite povezani sa vašim automobilom Captur 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Ažuriranja na daljinu putem FOTA (firmware over the air) tehnologije i daljinsko upravljanje putem My Renault aplikacije olakšavaju vaš svakodnevni život.
ažuriranja sistema
FOTA - Renault Captur E-Tech full hybrid
usluge koje se konstantno razvijaju (FOTA)
Pratite redovna ažuriranja sistema putem openR Link-a i uživajte u najnovijim verzijama softvera, aplikacija i usluga, zajedno sa svim potrebnim ažuriranjima i ispravkama, bez potrebe da posetite servis.