Renault sport series

Uživajte u nekim veoma posebnim trenucima koje vam donosi automobilski sport.
Renault CLIO Cup
Ljubitelji trka će uživati u CLIO Cupu. Od lansiranja legendarnog kupea R8 Gordini 1966, Renault Sport kontinuirano održava svoju prisutnost na trkačkim stazama Evrope i širom sveta. Ali mi ne nameravamo da se tu zaustavimo! 2017. nastavljamo da ostvarujemo uspehe organizovanjem 8. nacionalnog takmičenja CLIO Cup : Francuska, Velika Britanija, Španija, Italija, zemlje Beneluksa, Skandinavija, Srednja Evropa i Kina.

Nakon nekoliko hiljada vozila prodatih od 1991, četvrta generacija modela CLIO Cup je poznata po svojim performansama, pouzdanosti i pristupačnosti. CLIO Cup je nasledio sve prednosti CLIO R.S. 200 EDC uz 1,6-litarski turbomotor s direktnim ubrizgavanjem koji razvija 220 KS uz stalni obrtni moment od 270 Nm, sekvencijalni menjač i kontrole na upravljaču. Dovoljno za dodatnu stimulaciju performansi!  
Renault CLIO R3T Trophy
Timovi u 2017. imaju priliku da učestvuju u nacionalnom prvenstvu u 4 zone: Francuska, ALPE, Italija i Iberija. Uz tehničku podršku koja je dostupna svim takmičarima i jednakost sportske trke, CLIO R3T Trophy omogućava vozačima solidno iskustvo.

CLIO R3T otkriva sve svoje mehaničke prednosti i ekskluzivnu prednju i zadnju osovinu. Novi prilagodljivi amortizeri i mnoga prilagođavanja vozačima omogućavaju da pronađu ravnotežu koja će im omogućiti da budu konkurentni na svim terenima. Opremljen sekvencijalnim menjačem sa 6 brzina, turbomotorom s direktnim ubrizgavanjem automobila CLIO R.S, a uskoro i kontrolama na upravljaču, 1.6-litarski 200 EDC prošao je posebnu obradu. Isporučuje performanse bez premaca uz snagu od 242 KS i obrtni moment od 480 Nm.  

otkrijte više o Renault sport

Zgodovina znamke Renault
120 godina sportskih izazova
bogata istorija
Renault Megane R.S.
Megane R.S.
Renault Sport asortiman