NOVA VOZILA RENAULT

svetska premijera: potpuno Novi Renault Megane E-Tech 100 % Electric

6.9.2021.
  • Novi dizajnerski jezik "Sensual tech"
  • Kompaktan spolja, izuzetno prostran iznutra
  • OpenR – novi povezani multimedijalni sistem sa 24” ekranom
  • Tanka baterija kapaciteta 60 kwh za domet do 450 km
Novi Megane E-TECH 100% Electric je prinova u svetu električnih vozila. Deo je ekosistema u kojem vozila služe kao platforma za ugradnju najsavremenije programske opreme i sistema povezivanja, zbog čega nude nov doživljaj vožnje. Novom platformom CMF-EV novi Megane E-TECH 100% Electric spaja izuzetno prostranu unutrašnjost sa dinamičnim voznim osobinama, koje duguje direktnom, ali preciznom upravljanju.

Baš kao i pametni telefon, novi Megane E-TECH 100% Electric sa lakoćom zauzima mesto u digitalnom ekosistemu korisnika. Zahvaljujući nizu napredne tehnološke opreme, novom ekranu OpenR i multimedijalnom sistemu OpenR Link, zasnovanom na operativnom sistemu Android Automotive OS i proširenim Google uslugama (kao što su Google Assistant, Google Maps i Google Play), novi model vozačima priskače u pomoć, a vožnju čini personalizovanom i uglađenom.

"Potpuno novi Megane E-TECH 100% Electric je odraz električne revolucije koju je Renault pokrenuo pre 10 godina. Rasprostranjivanjem električne tehnologije, Megane E-TECH 100% Electric je učinio električna vozila pristupačnim širokom krugu ljudi, bez kompromisa u pogledu efikasnosti i užitka u vožnji. Ovaj automobil prenosi emocije. Zamišljen je kao GTI električnih vozila." Izjavio je Luca de Meo, glavni direktor Renault Grupe.
Novi početak
Kao lokaciju za proizvodnju novog Meganea E-TECH 100% Electric Renault je strateški odabrao fabriku u Douai-u u Francuskoj, smeštenu u samom srcu vodećeg evropskog središta za razvoj električnih vozila u Evropi – ElectriCityju – i tako započeo novu eru u svom postojanju. Renault ElectriCity će uskoro postati najveći i najkonkurentniji centar za proizvodnju električnih vozila.

otkrijte više

Austral

NOVA VOZILA RENAULT