Renault Easy Drive

Vozite spokojno uz naše tehnologije za pomoć pri vožnji i parkiranju kao što je EasyPark Assist.

naša pomoć vozaču

Naše tehnologije vam omogućavaju da održavate odgovarajuću razdaljinu.
Renault
Pomoć vozaču na autoputu i u saobraćaju
Učestujte u saobraćaju potpuno spokojno! Pomoć vozaču vam omogućava da regulišete brzinu i održavate bezbednu razdaljinu od vozila ispred vas. U saobraćajnim gužvama, sistem radi tako što kontroliše zaustavljanje vozila.
Renault
Adaptivni tempomat
Kontrolišite svoju razdaljinu od vozila ispred vas. Sistem podešava minimalnu razdaljinu koja se mora održavati i aktivira kočnicu kada razdaljina nije dovoljna, i obrnuto, aktivira papučicu gasa kada je put ispred vozila slobodan.

na putu i autoputu, danju i noću

Zadržite opreznost uz naše sisteme za pomoć vozaču
Ekran ispred vozača – Renault EASY DRIVE
Ekran ispred vozača
Zadržite pogled na putu! Brzina, navigacija, pomoć vozaču... Ostanite upućeni u sve informacije o vožnji zahvaljujući displeju visoke rezolucije koji se izvlači iznad instrument-table.
Renault
Tempomat – ograničivač brzine
Kontrolišite brzinu sa lakoćom zahvaljujući našem tempomatu i sistemu za ograničenje brzine. Koristite kontrole na upravljaču da biste podesili maksimalnu brzinu i izbegli kršenje saobraćajnih propisa.
Renault
Automatski prekidač između dugih i oborenih prednjih svetala
Optimizujte korišćenje dugih svetala tako da ono odgovara uslovima vožnje i izbegnite zaslepljivanje drugih učesnika u saobraćaju. Opremljen kamerom u gornjem delu vetrobranskog stakla, ovaj sistem analizira izvore svetla i automatski prebacuje duga na oborena svetla i obratno, u skladu sa uslovima osvetljenja i saobraćaja.

naši sistemi za pomoć pri parkiranju

Parkirajte sa lakoćom koristeći naše tehnologije
Renault
EasyPark Asistent – parkiranje bez ruku
Naučite da volite paralelno parkiranje! Sa senzorima sa prednje, zadnje i bočnih strana vozila, ovo poluautonomno pomagalo za parkiranje premerava dostupni prostor i vrši manevrisanje. Sve što treba jeste da upravljate gasom, kočnicama i brzinama. EasyPark Asistent takođe može da vam pomogne da napustite parking mesto... samo to zatražite!
Zadnja kamera – Renault EASYDRIVE
Zadnja kamera
Obavljajte manevrisanje unazad uz potpunu bezbednost! Čim započnete manevrisanje, kamera za vožnju unazad prenosi nesmetan pogled na zadnji deo vozila na višenamenskom displeju, dok vam šabloni koji se projektuju na ekran omogućavaju da izbegnete prepreke i sudare.
Renault
Kamera 360°
Uživajte u prikazu u 360° u realnom vremenu da biste lako izbegli prepreke oko vozila, čak i na pločniku, i lako parkirajte i u najužem prostoru.
Renault
Prednja / zadnja / bočna kontrola razdaljine pri parkiranju
Da bi vam pomogao u manevrisanju pri parkiranju, sistem upozorava vozača na udaljenost prepreka koje okružuju vozilo, čak i ako nisu vidljive, zahvaljujući zvučnim upozorenjima koja se pojačavaju kako im se vozilo približava.

potrebno vam je više informacija?

Renault CONNECT
Ostanite povezani na vašim putovanjima
Bezbednost koju pruža Renault
Vaša bezbednost je naš prioritet.