pravilnik o kolačićima

Naše internet stranice i aplikacije koriste tehnologije kao što su kolačići da bi vam pružili kvalitetno, glatko i personalizovano iskustvo. Ovo obaveštenje dopunjuje informacije o zaštiti vaših ličnih podataka (politika privatnosti) .

Zaštita vaših podataka na internetu je naš prioritet. Možete da promenite svoje izbore kolačića u bilo kom trenutku koristeći naš alat za upravljanje kolačićima: UPRAVLJAJANJE MOJIM IZBORIMA
1. KO SMO?
Dobrodošli na internet stranicu www.renault.rs, www.dacia.rs,koju je objavila kompanija KEOS d.o.o. Beograd sa registrovanim sedištem u Omladinskih brigada 90v, 11000 Beograd.

Za obezbeđivanje privatnosti vaših ličnih podataka, uključujući i podatke prikupljene putem kolačića, imenovali smo Ovlašćenu osobu za zaštitu podataka koja je dostupna na zlp.renault@keos.rs, zlp.dacia@keos.rs,
2. ŠTA SU KOLAČIĆI?
Kolačić je mala kompjuterska datoteka, tragač, koji se instalira i učita na primer prilikom obilaska internet stranice, čitanja e-pošte, instaliranja ili korišćenja programske opreme ili mobilne aplikacije, bez obzira na vrstu uređaja koji se koristi (računar, pametni telefon, digitalni e-čitač, konzola za video igre sa internet povezivanjem itd.).

Prilikom posete internet stranice kolačići mogu da pošalju podatke pretraživaču korisnika i omogućavaju pretraživaču da šalje podatke nazad na originalnu internet stranicu (na primer ID sesije ili izbor jezika). Kolačići ne dozvoljavaju da budete direktno identifikovani, već samo da dohvate određene informacije koje se odnose na vaš uređaj, vaš pretraživač, vaše interakcije sa sajtom ili aplikacijom koju posećujete i, u nekim slučajevima, vašu geolokaciju.

Moguće je da korišćene tehnologije mogu da povežu različite uređaje koje biste mogli da koristite da bismo utvrdili, sa dovoljnom verovatnoćom, da ovi uređaji pripadaju vama.
3. ZA ŠTA SE KORISTE KOLAĆIĆI NA OVOJ INTERNET STRANICI?
Ova internet stranica koristi različite vrste kolačića.

Funkcionalni kolačići (tehnički)
Ovi kolačići se koriste za omogućavanje ili pojednostavljivanje elektronske komunikacije (otkrivanje grešaka u povezivanju, identifikacija tačaka povezivanja, sigurnost internet stranice itd.) ili za pružanje eksplicitno zatraženih online komunikacionih usluga (podešavanje prikaza ekrana, čuvanje podataka unetih u obrasce, korpa za kupovinu [ako je primenjivo], pristup korisničkom računu itd.).

Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje našeg internet stranice.

Upotreba ovih kolačića se ne može onemogućiti, a vaša saglasnost nije potrebna kada naša stranica koristi ove vrste kolačića.

Kolačići društvenih mreža
Koristimo kolačiće na društvenim mrežama u svrhe oglašavanja i merenja publike, posebno da bismo vam prikazali naše oglase kada ste prijavljeni na te društvene mreže (Facebook, Tvitter, LinkedIn, itd.) i da nam pomognu da razumemo interakcije korisnika i reakcije na naše oglase na ovim društvenim mrežama.

Svrha ovih kolačića je takođe da učine veb lokaciju jednostavnijom i interaktivnijom, omogućavajući vam da komunicirate sa ovim društvenim mrežama i integrišući sadržaj sa ovih društvenih mreža na našu veb stranicu (kao što su YouTube video snimci).

Ovi kolačići mogu posebno da obrađuju podatke koji se odnose na broj sadržaja koji se deli na društvenim mrežama, činjenicu da imate račun na društvenoj mreži, praćenje vašeg pretraživanja na različitim stranicama ili na ovim društvenim mrežama, itd. Ove funkcije su zasnovane na aplikacijama trećih strana integrisanim u našu stranicu. Društvena mreža koja pruža takvo dugme za aplikaciju će vas verovatno identifikovati preko ovog dugmeta, čak i ako niste koristili ovo dugme kada ste posetili našu stranicu. Ova vrsta dugmeta za aplikaciju može omogućiti dotičnoj društvenoj mreži da prati vaše pregledanje na našoj tranici, jednostavno zato što je vaš nalog na dotičnoj društvenoj mreži bio aktiviran na vašem uređaju (otvorena sesija) tokom vašeg pregledavanja na našoj internet stranici.

Preporučujemo vam da pregledate politike privatnosti ovih društvenih mreža da biste saznali više o svrhama korišćenja, posebno o reklamama, informacijama o navigaciji koje se mogu prikupiti pomoću ovih dugmadi aplikacije. Ovi pravilnici bi trebali da vam omoguće da koristite svoje izbore sa ovim društvenim mrežama, posebno određivanjem podešavanja računa za svaku od ovih mreža.

Za korišćenje i čuvanje ovih kolačića potrebna je vaša saglasnost.

Kolačići za prilagođeno oglašavanje i sadržaj (oglašavanje)
Svrha ovih kolačića je da poboljšaju relevantnost reklamnih poruka i sadržaja prikazanih na našoj internet stranici, kao i na medijima trećih strana.

Kada vam šaljemo promotivne poruke ili prikazujemo takav sadržaj, naša namera je da vam pružimo najrelevantnije oglase i ponude koje su prilagođene vašim potrebama ili koje će vas verovatno zanimati. Ovi kolačići mogu da obrađuju informacije koje se odnose na vaše lične preferencije i izbore, vaša interesovanja za naše proizvode i/ili usluge i vaše navike kupovine.

Ova automatska obrada podataka je u službi vašeg boljeg iskustva pregledanja:
- da vam prikaže relevantne oglase u pravo vreme,
- da odbacimo sadržaj za koji verovatno nećete biti zainteresovani,
- ili da ograničimo broj prikaza istog oglasa.

Na primer, zbog ovih postupaka obrade, možemo da vam prikažemo oglas koji se odnosi na segment automobila koji ćete verovatno preferirati (npr. sportski terenac umesto gradskog automobila ili obrnuto).
Podaci koji se obrađuju u ovom kontekstu mogu doći iz različitih izvora i podložni su unakrsnoj proveri: podaci iz naših baza podataka o kupcima, navigacijski podaci, podaci trećih strana, podaci o korišćenju vašeg vozila itd. Upotreba ovakvih alata je definisana važećim propisima kao izrada profila.

Za korišćenje i čuvanje ovih kolačića potrebna nam je vaša saglasnost.

Kolačići za merenje publike (analitika)
Svrha ovih kolačića je da analiziraju saobraćaj i korišćenje veb stranice i da poboljšaju vaše iskustvo pregledanja.

Ovi kolačići mogu da obrađuju informacije o stranicama koje posećujete, trajanju vaših poseta stranicama, pretraživaču koji koristite da posetite te stranice itd. Podaci koje prikupljaju ovi kolačići takođe se mogu koristiti za kreiranje algoritama i profila za analizu vaših potencijalnih interesovanja i preferencija za naše proizvode i usluge. Ove informacije možemo kombinovati s drugim informacijama, kao što su informacije iz naše baze podataka o korisnicima (za više informacija o profiliranju i načinu prigovora pogledajte našu www.renault.rs/politika-zlp.html, www.dacia.rs/politika-zlp.html).

Obično je potrebno da dobijemo vašu saglasnost za korišćenje i čuvanje ovih kolačića.
4. KOJI KOLAĆIĆI SE KORISTE NA OVOJ INTERNET STRANICI?
U priloženoj tabeli navedena je lista svih kolačića koji se čuvaju i/ili koriste na ovoj internet stranici i njihove glavne karakteristike. Ako je to moguće, ove kolačiće hostuju serveri u Evropskom ekonomskom prostoru (EGP). Međutim, budući da su neki od naših pružalaca usluga u državama izvan EGP, vaši lični podaci se obrađuju u tim državama, u kojima se mogu primeniti drugačiji propisi o ličnim podacima nego u Evropskoj uniji. U tom slučaju posebnu pažnju posvećujemo tome da obezbedimo, da se ovaj prenos izvrši u skladu sa važećim propisima, i da preduzmemo zaštitne mere za obezbeđivanje odgovarajućeg nivoa sigurnosti vaših podataka (posebno koristeći standardne ugovorne odredbe Evropske komisije).

Naša internet stranica može da sadrži kolačiće trećih strana (agencija za oglašavanje, dobavljača analitičkih usluga itd.) koji im tokom njihovog trajanja omogućavaju prikupljanje podataka o pretraživanju u vezi sa našom internet stranicom. Čuvanje i korišćenje ovih kolačića od strane trećih lica vrši se u skladu sa pravilnicima o privatnosti tih trećih strana. Obaveštavamo vas o namenama kolačića trećih strana, sa kojima smo upoznati, i o sredstvima koje imate na raspolaganju za odluke u vezi sa tim kolačićima.
Naziv kolaćića Kompanija Svrha kolaćića Period zadržavanja Kategorizacija
kameleoon Experiment XX Kameleoon Koristi se za  A/B testove i zaobilazna rešenja Manje od 12 meseci Web analitika
kameleoon Kameleoon Koristi se za  A/B testove i zaobilazna rešenja 12 meseci i dve nedelje Web analitika
__hstc Hubspot Koristi se za praćenje posetilaca 13 meseci Web analitika
_hssc Hubspot Koristi se za praćenje sesija 30 minuta Web analitika
_hssrc Hubspot Koristi se za određivanje da li je korisnik ponovo pokrenuo svoj pretraživač Ne postoji Web analitika
mbox Adobe Koristi se za A/B testove 23 meseca, dvadeset četiri dana Web analitika
s_sq Adobe Kolačić Adobe Site Catalyst: prethodna veza Na kraju sesije Web analitika
s_cc Adobe Ovaj kolačić se postavlja i čita pomoću JavaScript koda da bi se utvrdilo da li su kolačići omogućeni Kada je pretraživač zatvoren Web analitika
s_ppvl Adobe Kolačić Adobe Analytics za čuvanje % stranice koja se prikazuje korisniku Na kraju sesije Web analitika
s_ppv Adobe Koristi se za identifikaciju prethodnog prikaza stranice Na kraju sesije Web analitika
visitorID Adobe Jedinstvena ID oznaka posetioca u zabeleženom vremenu/datumu 24 meseca Web analitika
weboDMP Weborama Mera publike za DMP 12 meseci Web analitika
previousPage Adobe Koristi se za poznavanje prethodne stranice 12 meseci Web analitika
_gid Google Čuva jedinstvenu vrednost za svaku posećenu stranicu koja se koristi za razlikovanje korisnika 24 sata Web analitika
_ga Google Koristi se za razlikovanje korisnika 24 meseca Web analitika
_gat Google Koristi se za ograničavanje broja zahteva i prikupljanje podataka na web stranicama sa visokim prometom 10 minuta Web analitika
_cs_s Content Square Koristi ga CS za razlikovanje broja prikaza stranica po sesiji 30 minuta Web analitika
_cs_id Content Square Koristi ga CS za razlikovanje korisnika 11 meseci i dve nedelje Web analitika
_cs_cvars Content Square Koristi ga CS za snimanje prilagodljivih varijabli, u zavisnosti od iskustva 12 meseci Web analitika
_cs_c Content Square  Koristi ga CS za korisnički sadržaj koji treba pratiti 12 meseci i dve nedelje Web analitika
_cs_r Content Square NA N/A Web analitika
_ceg.s Crazy Egg Crazy Egg Inc, za praćenje kako posetioci komuniciraju sa stranicama na sajtu, preko toplotnih mapa 3 meseca Web analitika
_ceg.u Crazy Egg Crazy Egg Inc, za praćenje posetilaca 3 meseca Web analitika
_utma Google Koristi se za razlikovanje korisnika i sesija 24 meseca Web analitika
_utmb Google Koristi se u starijim verzijama usluge Google Analytics za otkrivanje novih sesija posetilaca koji se vraćaju Kada je pretraživač zatvoren Web analitika
_utmc Google Koristi se u starijim verzijama usluge Google Analytics za otkrivanje novih sesija 30 minuta Web analitika
_utmv Google Koristi se za skladištenje prilagodljivih varijabli o posetiocima prodavnice 24 meseca Web analitika
_utmz Google Čuva izvor prometa ili kampanje koja objašnjava kako je korisnik dospeo na vašu web stranicu.  6 meseci od postavljanja/ažuriranja Web analitika
_utmt Google Koristi se za ograničavanje prikupljanja podataka na web stranicama sa visokim prometom 10 minuta Web analitika
visitorID Google Koristi se za identifikaciju korisnika 24 meseca Web analitika
demdex Adobe Koristi se za identifikaciju jedinstvenog posetioca na Adobe-u 180 dana Web analitika
dextp Adobe Snima kada je poslednji put obavljen poziv za sinhronizaciju podataka 180 dana Web analitika
dpm Adobe Govori internim Adobe sistemima da poziv od menadžera publike ili ID usluge prenosi korisničke podatke za sinhronizaciju ili zahtevanje ID-a 180 dana Web analitika
FB_Pixel Facebook Koristimo kolačiće za bolje razumevanje kako ljudi koriste Facebook proizvode kako bismo ih poboljšali. 180 dana Analitika i istraživanje
__gfp_64b Gemius Kolačić koji podržava alate gemiusAudience i Prism 1000 dana Analitika
AMCV_ Adobe Jedinstveni ID posetioca koji koristi Experience Cloud Solutions 24 meseca Oglašavanje
everest_g_v2 Cookie Adobe Media Optimizer postavlja kolačić everest_g_v2 nakon što korisnik klikne na oglas klijenta. Ovaj kolačić mapira klikove na druge događaje na web stranici klijenta i postavlja se na  eversttech.net domen. 36 meseci Oglašavanje
gglck Adobe Ovi kolačići se koriste za isporuku oglasa relevantnijeg za vas ili vaše interese N/A Oglašavanje
Target: User Last Vehicle Seen Adobe Čuva zadnje viđeno vozilo 2 nedelje Oglašavanje
APISID Doubleclick Sigurna autentifikacija korisnika 24 meseca Oglašavanje
_gcl_au Google Koristi ga GA i oglašavač proizvoda (Floodlight) Na kraju sesije Oglašavanje
ETO_data_tree Custom (Publicis ETO) Koristi se za kvalifikaciju posetilaca (topao ili hladan) 3 meseca Oglašavanje
ETO_visitor_type Custom (Publicis ETO) Koristi se za kvalifikaciju posetilaca (topao ili hladan) 3 meseca Oglašavanje
BizoID Microsoft Kolačić prve strane Microsoft MSN 10 dana Oglašavanje
IDE Google Doubleclick Kolačić treće strane koji se koristi za ciljanje/oglašavanje Manje od 6 meseci Oglašavanje
NID Google Kolačić treće strane koji se koristi za ciljanje/oglašavanje 6 meseci Oglašavanje
DSID Google Kolačić treće strane koji se koristi za ciljanje 1 mesec Oglašavanje
SAPISID Google Doubleclick Sigurna autentifikacija korisnika 12 meseci Oglašavanje
FB Pixel Facebook Korišćenje kolačića nam pomaže u prikazivanju oglasa i davanju preporuka preduzeća i drugih organizacija ljudima koji bi mogli biti zainteresovani za proizvode, usluge ili razloge promocije. 6 meseci Oglašavanje, preporuke, uvidi i merenje
FB Pixel Facebook Korišćenje kolačića omogućava pružanje publici najboljeg mogućeg iskustva. 6 meseci Performanse
anj LinkedIn Kolačić za ciljanje oglasa  za  AppNexus 3 meseca Oglašavanje
uuids LinkedIn Koristi se za analitiku nexus oglasa od strane AppNexus 3 meseca Oglašavanje
ELOQUA LinkedIn Praćenje Eloqua < 1 dan Oglašavanje
ELQSTATUS LinkedIn Status praćenja Eloqua < 1 dan Oglašavanje
_adroll LinkedIn Analitika AdRoll < 1 dan Oglašavanje
_ar_v4 LinkedIn Kolačić za Google oglase 8 meseci Oglašavanje
drt LinkedIn Google Analytics 1 dan Oglašavanje
_ga LinkedIn Google Analytics < 1 dan Oglašavanje
test_cookie LinkedIn Testovi za dozvole za postavljanje kolačića za Google Analytics 1 dan Oglašavanje
id LinkedIn ID za Google Analytics 2 godine Oglašavanje
BC_BANDWIDTH LinkedIn :čuva relevantne informacije za otkrivanje odgovarajućeg protoka za video streaming Trenutna sesija Oglašavanje
ASP.NET_SessionId LinkedIn Velaro live chat Trenutna sesija Oglašavanje
vkeywords LinkedIn Velaro live chat Trenutna sesija Oglašavanje
bkdc LinkedIn BlueKai Analytics 6 meseci Oglašavanje
bku LinkedIn BlueKai Analytics 8 meseci Oglašavanje
lidc LinkedIn Koristi se za usmeravanje 1 dan Oglašavanje
bcookie LinkedIn Kolačić ID pretraživača 1 godina Oglašavanje
bscookie LinkedIn Kolačić za sigurnost ID pretraživača 1 godina Oglašavanje
L1c LinkedIn Kolačić ID pretraživača Trenutna sesija Oglašavanje
BizoID LinkedIn LinkedIn analitika oglasa 6 meseci Oglašavanje
BizoData LinkedIn LinkedIn analitika oglasa 6 meseci Oglašavanje
BizoUserMatchHistory LinkedIn LinkedIn analitika oglasa 6 meseci Oglašavanje
BizoNetworkPartnerIndex LinkedIn LinkedIn analitika oglasa 6 meseci Oglašavanje
token LinkedIn Pristupni token 4 sata Oglašavanje
Player_settings_0_3 LinkedIn Postavke programa Player 3 nedelje Oglašavanje
LyndaLoginStatus LinkedIn Status prijave 10 godina Oglašavanje
throttle-XXX LinkedIn Promena na Lynda 6 meseci Oglašavanje
NSC_XXX LinkedIn Balansiranje opterećenja 5 minuta Oglašavanje
Gdyn Gemius Merenje rezultata oglašavanja 5 godina Oglašavanje
GAD Gemius praćenje vremena zadnje izmene; ograničavanje i preusmeravanje detalja 5 godina Oglašavanje
psyma_participation Psyma Koristi se za istraživanja 3 nedelje Funkcionalan
_55CC Fifty-Five Koristi se za snimanje pristanka posetilaca svakoj porodici kolačića 366 dana Funkcionalan
_55tId Fifty-Five Koristi se za snimanje naziva domena web stranice Na kraju sesije pretraživača Funkcionalan
_55CAPV Fifty-Five Koristi se za snimanje sesija/posetilaca 30 minuta Funkcionalan
_55CATS Fifty-Five Koristi se za snimanje sesija/posetilaca 30 minuta Funkcionalan
FB Pixel Facebook Koristite kolačiće za omogućavanje funkcionalnosti koja nam pomaže da obezbedimo Facebook proizvode. 6 meseci Funkcije i usluge web lokacije
FB Pixel Facebook
Koristite kolačiće da biste potvrdili svoj nalog i odredite kada ste prijavljeni tako da vam možemo olakšati pristupanje Facebook proizvodima i pružiti vam odgovarajuće usluge i doživljaj.
6 meseci Autentifikacija
FB Pixel Facebook
Koristite kolačiće da biste nam pomogli da vaš nalog, podaci i Facebook proizvodi ostanu sigurni.
Takođe koristimo kolačiće da bismo se borili protiv aktivnosti koje krše naše uslove korišćenja ili na drugi način onemogućuju da dostavljamo Facebook proizvode.
6 meseci Sigurnost, integritet web lokacije i proizvoda
OPT-OUT Gemius Odbijanje učešća u istraživanjima koja sprovodi Gemius 5 godina tehnički
5. KAKO SE PRIKUPLJA MOJA SAGLASNOST?
Tokom vaše prve posete našoj stranici, nudi vam se da pristanete, odbijete ili konfigurišete svoje izbore u vezi sa korišćenjem kolačića, kroz prikaz namenskog informativnog banera.

Možete da povučete svoju saglasnost u bilo kom trenutku ili da izmenite svoje izbore (na primer prihvatanjem samo određenih vrsta kolačića) u našom namenskom alatu UPRAVLJAJANJE MOJIM IZBORIMA.

Obaveštavamo vas da, u skladu sa propisima, kolačići neophodni za rad sajta ne podležu vašoj saglasnosti i stoga se ne mogu deaktivirati u našem alatu za upravljanje izborom. Možda ćete moći da se suprotstavite preko podešavanja vašeg pretraživača (kao što je naznačeno u odeljku „Kako odbiti kolačiće“ ispod), ali vaše iskustvo na sajtu može biti pogoršano.
6. KOLIKO DUGO SE ČUVA MOJA SAGLASNOST?
Kada prihvatite ili odbijete sve ili deo kolačića na našoj internet stranici, vaš izbor će biti zabeležen najviše 6 (šest) meseci. To znači da kada ponovo posetite našu veb stranicu, više vas nećemo pitati o korišćenju kolačića tokom ovog perioda sve dok čuvamo vaš izbor. Nakon ovog perioda, ponovo ćemo vas zamoliti da pristanete, odbijete ili konfigurišete svoje izbore u vezi sa korišćenjem kolačića.
7. KAKO MOGU DA UPRAVLJAM KOLAĆIĆIMA?
Kako odbiti kolačiće?
Ako ne želite da se kolačići čuvaju ili učitaju na vašem uređaju preko ove stranice, kolačić za odbijanje će biti postavljen na vaš uređaj, kako bismo mogli da zabeležimo informaciju da ste odbili sve ili deo kolačića. Ako izbrišete ovaj kolačić za odbijanje, više neće biti moguće identifikovati vas da ste odbili upotrebu kolačića (što znači da ćete morati ponovo da izaberete sledeći put kada posetite našu internet stranicu).
Za upravljanje kolačićima imate na raspolaganju više mogućnosti, uključujući sprečavanje korišćenja i/ili brisanje kolačića.

Alat za upravljanje izborom
Alat za upravljanje izborom kolačića vam je dostupan kako biste mogli da upravljate kolačićima koji se koriste i/ili čuvaju na ovoj stranici. U bilo kom trenutku, klikom na vezu u nastavku, možete pristupiti konfiguratoru i izmeniti svoja podešavanja, u zavisnosti od vrste kolačića.

UPRAVLJAJANJE MOJIM IZBORIMA.

Podešavanje pretraživača
Kolačićima možete da upravljate i preko pretraživača.

Većina pretraživača je podešena tako da podrazumeva prihvatanje kolačića, ali ako želite možete da izaberete prihvatanje svih kolačića, sistematsko odbijanje kolačića ili prihvatite određene kolačiće, u zavisnosti od njihovog izvora. Takođe možete redovno brisati kolačiće sa svog uređaja koristeći vaš pretraživač.

Međutim ne zaboravite da konfigurišete sve pretraživače na različitim uređajima koje koristite (tablet računarima, pametnim telefonima, računarima itd.).

Svaki pretraživač ima različite postavke za upravljanje kolačićima i vašim izborima. Postupak promene postavki za kolačiće je opisan u meniju za pomoć vašeg pretraživača. Na primer:
- za Internet Explorer™: https://support.microsoft.com/sr-latn-rs/windows/brisanje-kola%C4%8Di%C4%87a-i-upravljanje-kola%C4%8Di%C4%87ima-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d
- za Safari™: https://support.apple.com/fr-fr/safari
- za Chrome™: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fr&hlrm=en&answer=95647
- za Firefox™: https://support.mozilla.org/sr/kb/kolacici-informacije-koje-veb-sajtovi-cuvaju-na-vasem-racunaru;
- za Opera™: http://help.opera.com/Windows/10.20/fr/cookies.html

Objavljeni moduli za neprihvatanje korišćenja
Ako želite da onemogućite određene kolačiće treće strane, idite direktno na stranicu izdavača kolačića. Na ovaj način možete:
- da onemogućite kolačiće Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sr
- da onemogućite kolačiće intelliAd: https://login.intelliad.com/optout.php
- da onemogućite kolačiće Adobe: https://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html
8. KAKO MOGU DA OSTVARIM SVOJA DRUGA PRAVA?
U skladu sa važećim zakonima o zaštiti ličnih podataka imate pravo na pristup, ispravku, ograničenje, prenos ili brisanje vaših ličnih podataka. Da biste ostvarili svoja prava kliknite na www.renault.rs/opste-zlp.html i pročitajte naše informacije o zaštiti vaših ličnih podataka.
9. PROMENE
S vremena na vreme možemo promeniti ova pravila. O ovome ćemo vas obavestiti i/ili zatražiti vašu saglasnost kada je to neophodno ili zahtevano. Stoga preporučujemo da pri svakoj poseti naše web stranice pogledate ovaj pravilnik da biste bili upoznati sa njegovom najnovijom verzijom.

Poslednje ažuriranje: oktobar 2022