image

Vidljivost

Brisači vetrobranskog stakla su sastavni deo vaše bezbednosti, tako da mi brinemo da oni uvek budu u savršenom radnom stanju.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Vidljivost

Metlice brisača vašeg vozila moraju biti u besprekornom stanju kako bi vam garantovale najbolju moguću vidljivost. Pazite na njih i redovno ih menjajte za sigurnost svih učesnika u saobraćaju! Metlice brisača su u mirovanju i tokom rada izložene različitim uslovima i stalnim temperaturnim promenama, a štete im i UV-zraci i kiseonik u vazduhu.
 
Zato pripazite na prve znakove istrošenosti: neefikasno brisanje vetrobranskog ili zadnjeg stakla, više odsjaja, magljenje vetrobrana pri koriščenju brisača, itd. U nekim slučajevima mogu se čuti neobični zvukovi ili može da dođe do nepravilnog rada brisača. Istrošene metlice mogu prouzrokovati i pukotine na vetrobranskom staklu!

zakažite servis

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više