image

Amortizeri

Amortizeri garantuju udobnost vožnje i prianjanje vozila za put. Ne zaboravite da ih zamenite.

Renault KADJAR

Amortizeri

Amortizeri garantuju sigurnu i udobnu vožnju, pravilno održavanje na putu i mirnu vožnju nezavisno od stanja podloge. I amortizeri su jedan od nezaobilaznih elemenata vaše sigurnosti. Jedna su od tri tačke „sigurnosnog trougla” koji čine sa kočnicama i gumama.
 
Put ih ne štedi ... Redovno proveravajte amortizere na svom vozilu! Posebno pripazite na prve znakove manje efikasnog rada amortizera koje je lako predvideti.
 
Zaustavni put može se povećati, a gume se brže troše. U nekim slučajevima povećava se opasnost od akvaplaninga (gubitka kontakta s podlogom ako je na putu veća količina vode). Automobil može i udariti u podlogu pri prelasku preko "ležećeg policajca"!

zakažite servis

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više