klimatizacija

Klima-uređaj obezbeđuje da se osećate prijatno u vašoj kabini u svim godišnjim dobima: regulacija temperature, odmagljivanje i prečišćavanje. Brinite se o vazduhu koji udišete.
Klimatizacija
Klima-uređaj garantuje udobnost u putničkom prostoru za sva godišnja doba: regulacija temperature, odmagljivanje stakala i pročišćavanje vazduha. Efikasnost klima-uređaja garantuje prijatno i zdravo putovanje svih putnika u potpunoj sigurnosti!

Klima-uređaj vašeg vozila je izuzetno važan za vašu sigurnost, zato ga treba redovno održavati.
ZAŠTO JE POTREBNO ODRŽAVATI KLIMA UREĐAJ?
Pripazite na prve znakove slabijeg rada ili kvara: neprijatni mirisi, problemi sa alergijama, manje efikasno hlađenje ili grejanje putničkog prostora, učestalo magljenje stakala.
Na prve znakove slabijeg rada što pre dovezite svoje vozilo na pregled klima-uređaja u jedan od naših servisa. Renault stručnjaci rado će vas posavetovati.

SAVET
Redovnom upotrebom klima-uređaja garantovaćete mu ispravan rad! Godišnje čišćenje sistema sprečava pojavu plesni i razvoj bakterija. Zamenite filter putničkog prostora po preporuci proizvođača i napunite sistem plinom u slučaju slabije efikasnosti uređaja.