TRAFIC PASSENGER

Vaš idealan saputnik.
Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

dizajn

verzija Rouge Carmin sa još izražajnijim dizajnom

Trafic Passenger može da se pohvali osveženim izgledom sa izražajnijim prednjim krajem. Njegova rešetka ima vertikalne linije kao kontrast dinamičnom poklopcu motora sa izvajanim horizontalnim stilom. Sigurno će privlačiti poglede.
Trafic Passenger – vanjski dizajn – renault
Odvažne linije i ekskluzivan dizajn
Trafic Passenger je osvežen Carmine bojom i rešetkom, što vozilu daje moderan izgled
Trafic Combi
Moderan prednji kraj
Otkrijte rešetku i poklopac motora Trafic Passenger vozila. Izdvojite se iz gomile sa Full LED prednjim svetlima i svetlosnim potpisom u obliku slova C.
Trafic Combi
Optimizovan i prostran putnički prostor
Udobnost dobija potpuno novi izgled uz redizajniranu unutrašnjost koja se može pohvaliti sa 86,3 l prostora za odlaganje.
Trafic Combi
Instrument tabla Easy Drive
Preuzmite kontrolu pomoću 8-inčnog ekrana i povezanog sistema za navigaciju Easy Link, uključujući tehnologiju preslikavanja pametnog telefona.
Trafic Combi
Vožnja ne može biti jednostavnija
Upravljač, kontrole i ručica menjača su potpuno redizajnirani kako bi vožnja bila što jednostavnija.

udobnost i modularan raspored

unapedite iskustvo u vožnji

Trafic Passenger – pametan putnički prostor – renault
Pametan putnički prostor
Bežični punjač za telefon, sistem povezivanja u vozilu Easy Link i još mnogo toga... Zakoračite u potpuno redizajniranu unutrašnjost i uživajte u udobnom putničkom prostoru.     
Trafic Passenger – dizajn unutrašnjosti – renault
Modularan putnički prostor

3, 6 ili 9 sedišta: Trafic Passenger nudi brojne mogućnosti tako da unutrašnjost možete oblikovati onako kako želite. Vozite do 9 putnika i njihov prtljag ili uklonite drugi i treći red kako biste putovali sa svim prtljagom kojim želite bez kompromisa oko udobnosti!     

Easy Life

sigurnost, efikasnost i tehnologija

trafic passenger - adas - renault
Sistemi za pomoć u vožnji
Trafic Passenger je opremljen brojnim sistemima za pomoć u vožnji kako biste vi i vaši putnici bili sigurni. Olakšajte manevrisanje uz pomoć pri parkiranju i iskoristite prednosti upozorenja na izlazak iz saobraćajne trake, prilagodljivog tempomata i sistema aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) za sasvim opuštenu vožnju.     
trafic passenger - motori- renault
Udobnost vožnje
Opremljena Stop & Start tehnologijom, njegova ponuda motora u skladu je s standardima za kontrolu zagađenja, Euro 6D-Full. Odaberite između ručnog menjača (150 KS) ili automatskog menjača (150 KS). Oni će poboljšati udobnost i responzivnost omogućavajući vam glatke i brze promene brzine.


boje, naplatci, presvlake: odaberite stil vozila Trafic Passenger

TRAFIC PASSENGER

svi detalji vozila Trafic Passenger

Trafic Passenger - Trafic Passenger
Trafic Passenger - dodatna oprema
Trafic Passenger - motori
Slike na internet stranici  www.renault.rs  su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
 


ttkrijte ostale Renault modele

Express Van
Express Van
Master Furgon
Master Furgon