putnička vozila - vozila za profesionalne kupce

Otkrijte ponudu naših putničkih vozila za profesionalne kupce.
Ponuda putničkih vozila
Već 114 godina sledimo svoju viziju: automobil koji želi da obeleži svoje vreme uvek mora predstavljati napredak, odgovornu obavezu, izvor entuzijazma i trajnu mobilnost.

Novi Clio će vas oduševiti svojim motorima Energy (Stop and Start), a porodični model Megane pobrinuće se za vašu uštedu.

Ponuda Renaultovih putničkih vozila je prilagođena zahtevnim kriterijumima preduzeća: najniži ukupni troškovi vlasništva za upravljanje izdacima preduzeća, kvalitet i udobnost za dobar osećaj saradnika.
Naša ponuda za poslovne korisnike
Iz ponude vozila za poslovne korisnike nudimo vam različite modele iz Renault game. Iskoristite izuzetno veliki prtljažni prostor i sve prednosti putničkih vozila sa motorima Energy koji omogućavaju nižu potrošnju goriva i emisije CO2. Bezbrižnost i produktivnost su zagarantovani.     
Naš izbor vozila eco2
Odabrati vozilo iz ponude Business eco2 znači odabrati vozilo visokog kvaliteta. Pripremite se da u svoje redove uključite pet saradnika neuobičajenih profila koje je sa ponosom oblikovao Renault.

Snaga ponude vozila Business Renault leži u njihovoj sposobnosti da zadovolje vaše potrebe; kako motorima ENERGY konstruisanim u skladu sa Renault iskustvom stečenim na trkama Formule 1®, tako i prikladnim rešenjima koja vam uz sistem Stop&Start omogućavaju velike uštede: 0 goriva, 0 emisija CO2 kad vozilo miruje.

Naša ekipa je odlično opremljena za ispunjavanje svih zahteva profesionalnih korisnika. Pouzdajte se u uzorne saradnike koji će učiniti sve da obave poverene zadatke.
Vaši novi saradnici vas neće razočarati!     
Pronađite distributera
Kontaktirajte nas