Renault MEGANE GrandCoupé

RENAULT MEGANE GRANDCOUPÉ ZA 179 €* MESEČNO

Još više tehnologije.

ponude

CrvenI Renault MEGANE GrandCoupe u garaži

Odvezite svoj Megane GrandCoupe authentic TCe 140 uz Renault vrhunsku ponudu

Za 179 € mesečno:

Uz posebnu pogodnost preko Renault financial services:

  • 5 godina produžene garancije ili 100.000 km.
  • Kasko + obavezno osiguranje za 99 €.

dizajn Privlačna i prefinjena limuzina

Sa svojim sportskim profilom, redizajniranom prednjom stranom koju ističe hromirana maska, svojim C-shape svetlosnim potpisom, felnama od 16‘‘, 17‘‘ i 18‘‘ i elegantnom visokotehnološkom unutrašnjošću... Novi Megane Grandcoupé će sasvim sigurno izazvati pravu pomamu. Predajte se njegovoj čaroliji!

iskustvo u unutrašnjosti automobila

Tehnologija koja izaziva zavisnost

EASY LINK sistem – MEGANE Grandcoupé

EASY LINK multimedijalni sistem

Da li ste spremni za iskustvo povezanosti koje nikada ranije niste videli? Uz EASY LINK multimedijalni sistem, kompatibilan sa platformama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svom multimedijalnom univerzumu putem centralnog ekrana sa dijagonalom od 9,3” u svom novom modelu Megane Grandcoupé.

MULTI-SENSE sistem - MEGANE Grandcoupé

MULTI-SENSE

Uz MULTI-SENSE, izaberite jedan od 8 ambijentalnih osvetljenja i 4 različita režima (MySense, Eco, Comfort i Sport) da prilagodite putovanje svom raspoloženju i potrebama: zvuk motora i reaktivnost, upravljanje, ekran vozača koji se može konfigurisati, itd.

 MEGANE Grandcoupé - Sistemi za pomoć vozaču

Renault EASY DRIVE sistemi za pomoć vozaču

Naše inovativne tehnologije obezbeđuju lako manevrisanje i povećavaju vašu svakodnevnu bezbednost: Stop & Go adaptivni tempomat, Easy Park Assist, sistem upozorenja na nenamerno napuštanje trake, AEBS aktivni sistem kočenja u slučaju nužde uz detekciju pešaka, upozorenje na znake umora, Head-up displej, Renault kartica "Slobodne ruke" i još mnogo više.

verzije

Izaberite verziju novog Megane Grandcoupé koja vam najviše odgovara

authentic

authentic

  • Benzin
Od 19.690 €
equilibre

equilibre

  • Benzin
  • Dizel
Od 21.090 €
techno

techno

  • Benzin
  • Dizel
Od 22.390 €

Otkrijte više o vozilu MEGANE GrandCoupé

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

   

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Otkrijte i ostale Renault modele

MEGANE
MEGANE
Od 19.890 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 20.090 €
KADJAR
KADJAR
Od 23.390 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više