Express Van

NOVI RENAULT EXPRESS VAN

Efikasnost za vaše poslovanje.
Od 22.188 €

dizajn Praktičan i efikasan kombi

Potpuno novi Express Van idealan je za vaše svakodnevne aktivnosti sa svojim robusnim i izdržljivim dizajnom. Poseduje ergonomsku unutrašnjost iskombinovanu sa najboljim skladišnim kapacitetom (48 L) i funkcionalnim i prostranim utovarnim prostorom. 

profil

Odaberite verziju vozila Express Van koja vam najbolje odgovara

Furgon

Furgon

Od 22.188 €

oprema

Tehnologija za unapređenje svakodnevnog života

EXPRESS Van

Asistent za posmatranje unazad

Uz asistenta za posmatranje unazad, predvidite saobraćaj uz povećanu vidljivost iza upravljača svog Express Van panelnog kombija. 

EXPRESS Van

Širokougaono ogledalo

Širokougaono ogledalo na štitniku od sunca za suvozača proširuje vaše bočno vidno polje sa desne strane, pružajući veću udobnost i bezbednost.

EXPRESS Van

Upozorenje na mrtav ugao

Kada se neko vozilo nađe u mrtvom uglu vašeg Express Van kombija, na to vas upozorava svetlo upozorenja na spoljnom retrovizoru.

EXPRESS Van

opciona oprema

Naša rešenja za poslovanje

Iskoristite prilagođenu opcionu opremu adaptiranu zahtevima i potrebama vašeg poslovanja.

Otkrijte više o vozilu Express Van

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

  

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više