EXPRESS VAN

Efikasnost za vaše poslovanje.
Express Van
samo za vozila sa zalihe     

posebna ponuda za Renault laka komercijalna vozila

Odvezite Express Van već za 17.930€ (bez PDV-a)* uz:
  • Sajamski popust od 8% uključen u navedenu cenu
  • Produženu garanciju 4 godine/120.000 km
  • 0% kamate do 10.000 € do 36 meseci ili fiksnu kamatnu stopu 5,99% u € do 84 meseca 
*NAPOMENA

*Navedena maloprodajna cena je neobavezujuća i preporučena, a iskazana je bez PDV-a i sa uključenom carinom, transportom i sajamskim popustom. Sajamski popust od 8% važi za sve verzije modela Renault Express Van, za fizička i pravna lica. Četiri godine garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću i četvrtu godinu, ili 120.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen. Potrošnja u mešovitom ciklusu: 4,6-5,1 l/100 km. Emisije CO2: 122-133 g/km. Nivo emisije: EURODFull. Detaljne podatke o novim putničkim vozilima možete pronaći u Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva, emisijama CO2 i zagadjujućih materija u vazduh koji je besplatno dostupan na prodajnom mestu dobavljača putničkog vozila. CO2 je glavni gas sa efektom staklene bašte odgovoran za globalno zagrevanje. Emisije zagadjujućih materija u vazduh iz saobraćaja značajno doprinosi pogoršanju stanja vazduha, naročito prekoračenim povišenim koncentracijama prizemnog ozona , čestica PM10, PM2,5 i azot oksida. Zadržavamo pravo na greške. Slika je simbolična. Više o proizvodu i uslovima kupovine na  renault.rs. KEOS d.o.o., Omladinskih brigade 90v, 11000 Beograd

dizajn Praktičan i efikasan van
Potpuno novi Express Van idealan je za vaše svakodnevne aktivnosti sa svojim robusnim i izdržljivim dizajnom. Poseduje ergonomsku unutrašnjost iskombinovanu sa najboljim skladišnim kapacitetom (48 L) i funkcionalnim i prostranim utovarnim prostorom.
pogledajte galeriju

Oprema

tehnologija za unapređenje svakodnevnog života

Express Van
Asistent za posmatranje unazad
Uz asistenta za posmatranje unazad, predvidite saobraćaj uz povećanu vidljivost iza upravljača svog Express Van panelnog kombija.
Express Van
Širokougaono ogledalo
Širokougaono ogledalo na štitniku od sunca za suvozača proširuje vaše bočno vidno polje sa desne strane, pružajući veću udobnost i bezbednost.
Express Van
Upozorenje na mrtvi ugao
Kada se neko vozilo nađe u mrtvom uglu vašeg Express Van kombija, na to vas upozorava svetlo upozorenja na spoljnom retrovizoru.
OPCIONA OPREMA
Naša rešenja za poslovanje
Iskoristite prilagođenu opcionu opremu adaptiranu zahtevima i potrebama vašeg poslovanja.

boje, naplaci, presvlake: prilagodite Express Van svom ukusu

EXPRESS VAN

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.