Express Van

Efikasnost za vaše poslovanje.
Express Van

posebna ponuda za Renault laka komercijalna vozila

Odvezite EXPRESS VAN već za 23.388€ uz:
  • Produženu garanciju 4 godine /120.000 km
dizajn Praktičan i efikasan kombi
Potpuno novi Express Van idealan je za vaše svakodnevne aktivnosti sa svojim robusnim i izdržljivim dizajnom. Poseduje ergonomsku unutrašnjost iskombinovanu sa najboljim skladišnim kapacitetom (48 L) i funkcionalnim i prostranim utovarnim prostorom.
pogledajte galeriju

Oprema

tehnologija za unapređenje svakodnevnog života

Express Van
Asistent za posmatranje unazad
Uz asistenta za posmatranje unazad, predvidite saobraćaj uz povećanu vidljivost iza upravljača svog Express Van panelnog kombija.
Express Van
Širokougaono ogledalo
Širokougaono ogledalo na štitniku od sunca za suvozača proširuje vaše bočno vidno polje sa desne strane, pružajući veću udobnost i bezbednost.
Express Van
Upozorenje na mrtvi ugao
Kada se neko vozilo nađe u mrtvom uglu vašeg Express Van kombija, na to vas upozorava svetlo upozorenja na spoljnom retrovizoru.
OPCIONA OPREMA
Naša rešenja za poslovanje
Iskoristite prilagođenu opcionu opremu adaptiranu zahtevima i potrebama vašeg poslovanja.

boje, naplaci, presvlake: prilagodite Express Van svom ukusu

Express Van

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.