Megane Conquest E-TECH hibrid

MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID

Hibrid po prirodi.

Megane Conquest je takođe dostupan u hibridnoj verziji

Opremljen inovativnom E-TECH hibridnom tehnologijom, Megane Conquest E-Tech hibrid vam nudi neverovatan užitak u vožnji i odličnu energetsku efikasnost. Inspirisan svetom moto sporta, njegov hibridni pogonski sklop sa sistemom samopunjenja nudi savršenu kombinaciju uštede troškova, performansi i efikasnosti.

oprema

Pronađite sve prednosti prostranog i sportskog SUV vozila

* kada je sedište zadnje klupe sklopljeno.

motori

Svestran i efikasan

Renault Megane Conquest E-TECH hibrid - hibridni SUV - spoljašnjost

Do 80% vožnje u urbanoj sredini na električni pogon

Megane Conquest E-Tech hibrid daje energiju vašem svakodnevnom životu! Vozite po gradu u potpuno električnom režimu do 80% vremena koristeći inovativnu tehnologiju moto sporta. Uživajte u tišini i udobnosti uz istovremeno smanjenje CO2 emisija i smanjite potrošnju goriva do 40%* u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom. 

Renault Megane Conquest hibridni SUV spoljašnjost

Pojednostavite svoj svakodnevni život

Baterija vašeg Megane Conquest E-Tech hibrid vozila puni se automatski, dok vozite zahvaljujući sistemu regenerativnog kočenja, nema potrebe za utičnicama i kablovima. Za još više slobode, aktivirajte "B" (Brake) režim. Čim podignete nogu sa papučice gasa, vaše vozilo usporava do skoro potpunog zaustavljanja, obnavljajući na taj način što veću količinu električne energije.

Renault Megane Conquest E-TECH - hibridni SUV - spoljašnjost

Neuporediv užitak u vožnji

Njegovo 100% električno pokretanje pruža trenutni odziv i tihu vožnju koja je efikasna u svim uslovima na putu. Otkrijte potpuno nov doživljaj vožnje bilo da vozite na otvorenom putu ili po gradu. Uživajte u 145 konjskih snaga i reaktivnosti 2 električna motora u kombinaciji sa efikasnim višestepenim menjačem.

* u WLTP urbanom ciklusu (podleže konačnom odobrenju).

Otkrijte više o vozilu Megane Conquest E-Tech hibrid

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više