Megane Conquest E-TECH hibrid

MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID

Hibrid po prirodi.
Od 37.690 €

Megane Conquest je takođe dostupan u hibridnoj verziji

Opremljen inovativnom E-TECH hibridnom tehnologijom, Megane Conquest E-Tech hibrid vam nudi neverovatan užitak u vožnji i odličnu energetsku efikasnost. Inspirisan svetom moto sporta, njegov hibridni pogonski sklop sa sistemom samopunjenja nudi savršenu kombinaciju uštede troškova, performansi i efikasnosti.

nova hibridna verzija E-Tech

Otkrijte Megane Conquest E-Tech engineered

Renault Megane Conquest E-Tech hibrid
 Renault Megane Conquest E-Tech hibrid
 Renault Megane Conquest E-Tech hibrid

Verziju sa ekskluzivnim dizajnom

Megane Conquest E-Tech hibrid stvara senzacije sa ovom novom verzijom u E-Tech premijum verziji.

 

Izrazite svoju ličnost ovim jedinstvenim kontrastima toplog titanijuma i sjajne crne boje sa završnom obradom od sivog metala*. Istaknite se iz gomile njegovim elegantnim dizajnom: sjajna crna prednja i zadnja lajsna, E-Tech metalna nalepnica, izduvne cevi u toploj titanijum boji i spojler na prtljažniku koji naglašava njegov sportski izgled.

 

Stilizovana spoljašnjost se uklapa sa unutrašnjim ambijentom: crni enterijer, E-Tech znak i detalji u toploj titanijum boji na upravljaču, sedištima i instrument-tabli. Elegancija iz svakog ugla. 

* dostupno i u drugim nijansama.

Njegove prednosti
Vožnja na električni pogon do 80% vremena
Vožnja na električni pogon do 80% vremena
u gradu.
Potrošnja goriva smanjena do 40%
Potrošnja goriva smanjena do 40%
u poređenju s ekvivalentnim motorom s unutrašnjim sagorevanjem (u WLTP gradskom ciklusu).
100 % pokretanje na električni pogon
100 % pokretanje na električni pogon
za tih, udoban doživljaj vožnje.
Pogon sa 143 KS
Pogon sa 143 KS
nudi sve prednosti električnog vozila uz svestranost hibridnog.

oprema

Pronađite sve prednosti prostranog i sportskog SUV vozila

* kada je sedište zadnje klupe sklopljeno.

motori

Svestran i efikasan

Renault Megane Conquest E-TECH hibrid - hibridni SUV - spoljašnjost

Do 80% vožnje u urbanoj sredini na električni pogon

Megane Conquest E-Tech hibrid daje energiju vašem svakodnevnom životu! Vozite po gradu u potpuno električnom režimu do 80% vremena koristeći inovativnu tehnologiju moto sporta. Uživajte u tišini i udobnosti uz istovremeno smanjenje CO2 emisija i smanjite potrošnju goriva do 40%* u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom. 

Renault Megane Conquest hibridni SUV spoljašnjost

Pojednostavite svoj svakodnevni život

Baterija vašeg Megane Conquest E-Tech hibrid vozila puni se automatski, dok vozite zahvaljujući sistemu regenerativnog kočenja, nema potrebe za utičnicama i kablovima. Za još više slobode, aktivirajte "B" (Brake) režim. Čim podignete nogu sa papučice gasa, vaše vozilo usporava do skoro potpunog zaustavljanja, obnavljajući na taj način što veću količinu električne energije.

Renault Megane Conquest E-TECH - hibridni SUV - spoljašnjost

Neuporediv užitak u vožnji

Njegovo 100% električno pokretanje pruža trenutni odziv i tihu vožnju koja je efikasna u svim uslovima na putu. Otkrijte potpuno nov doživljaj vožnje bilo da vozite na otvorenom putu ili po gradu. Uživajte u 145 konjskih snaga i reaktivnosti 2 električna motora u kombinaciji sa efikasnim višestepenim menjačem.

* u WLTP urbanom ciklusu (podleže konačnom odobrenju).

Otkrijte više o vozilu Megane Conquest E-Tech hibrid

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

   

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više